AlzaBoxy Q1 LEGO v APP pro AP+

LEGO DUPLO 10581 Lego Ville, Divoké kačice

Zobraziť katalóg
LEGO DUPLO 10581 Lego Ville, Divoké kačice
5 1 hodnotení
Stavebnica 13 dielikov, odporúčaný vek od 2 - 5 rokov
Kód:  LO678g Produktové číslo:  5702015355179 Stránky výrobcu
LEGO DUPLO 10581 Lego Ville, Divoké kačice Predaj skončil

LEGO DUPLO 10581 Lego Ville, Divoké kačice

So stavebnicou LEGO Divoké kačice sa prenesiete do pravého prírodného prostredia. Vydajte sa na prechádzku lesom pozrieť sa na divé kačice. Postavte most cez potok a pozerajte sa na mamičku kačicu a tatka káčera, ako si hrajú vo vode. Vidíte nejaká malé kačiatka? Malé deti si zamilujú túto sadu, ktorá im poskytuje príležitostí na hranie rolí pri rozvíjaní ich staviteľských schopností. Sada obsahuje figúrku dieťaťa, káčera a kačicu.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
LEGO Divoke kachny

LEGO DUPLO

Stavebnice LEGO DUPLO sú určené pre tých najmenších staviteľov. Vyznačujú sa menším počtom skladaných dielikov a zároveň väčšou veľkosťou kociek, aby sa dobre stavali. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Divoké kačice

  • figúrka dieťaťa
  • figúrka káčera
  • figúrka kačice
  • bazénik
  • a množstvo ďalších zábavných prvkov
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
LEGO Divoke kachny

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO DUPLO 10581 Lego Ville, Divoké kachny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10581 Entenfütterung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10581 Entenfütterung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO DUPLO 10581 Forest: Ducks.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií