PET AD homeoffice

LEGO DUPLO Princess 10878 Locika a jej veža

Zobraziť katalóg
LEGO DUPLO Princess 10878 Locika a jej veža
5 1 hodnotení
Stavebnica – 37 dielikov, odporúčaný vek 2–5 rokov
Kód:  LO10878 Produktové číslo:  5702016111934 Stránky výrobcu
LEGO DUPLO Princess 10878 Locika a jej veža Predaj skončil

LEGO DUPLO Princess 10878 Locika a jej veža

Lego Duplo je nekonečným zdrojom tvorivej zábavy pre všetkých malých nezbedníkov od 2 až do 5 rokov. Kocky sú špeciálne navrhnuté tak, aby boli vhodné pre malé detské ruky a aby boli zároveň absolútne bezpečné a vy tak môžete bez obáv nechať svoje deti hrať sa s nimi. S Legom DUPLO majú rozhodne s čím! Pozorujte, ako tí najmenší stavajú nekonečné komíny, jednoduché domčeky a mosty z klasických kociek. Nepotrvá to dlho a vytrénujú svoju jemnú motoriku natoľko, že to zvládnu úplne samy. Staršie deti sa rady hrajú na predavačov, farmárov, prevádzkujú ZOO, jazdia autami, skrátka prenikajú do reálneho sveta formou hry a aj v tomto období im bude Lego Duplo so svojím nekonečným množstvom tematických stavebníc verným spoločníkom.

Kľúčové vlastnosti LEGO DUPLO Princess 10878 Locika a jej veža

  • Vhodné pre deti od 2 do 5 rokov

  • Zábavná tvorivá hra
  • Trénuje jemnú motoriku, predstavivosť a fantáziu
  • LEGO DUPLO Locika a jej veža spĺňa najprísnejšie bezpečnostné normy
  • Kvalitné vyhotovenie
  • Počet dielikov – 37

Lego Duplo – Locika a jej veža

Stavebnica Locika a jej veža spoľahlivo očarí všetkých fanúšikov filmu Na vlásku od Walta Disneyho. Súprava ponúka niekoľko rôznych spôsobov zostavenia. Zahrajte si obľúbené scény z filmu, alebo vymyslite svoje vlastné! S Locikou deti zažijú veľa veselých dobrodružstvo – od česanie koníka Maxima, cez maľovanie a spúšťanie vlasov Lociky dole z okna, až po zababušenie sa do perín. Vyskúšajte si, ako žije princezná a hrajte sa na život vo veži. 

Obsah balenia:
37 dielikov LEGO DUPLO
Figúrka Lociky a figúrka koňa Maxima
Veža s otváracími dverami a oknom, posteľ, 2 zásuvky a stolička
Doplnky: kefa na vlasy, látková prikrývka a obrázok

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO DUPLO Princess 10878 Locika a jej veža
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO DUPLO Princess 10878 Locika a její věž. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO Princess 10878 Rapunzels Turm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO Princess 10878 Rapunzels Turm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO DUPLO 10878 - Hercegnő Aranyhaj tornya.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií