Kvety LEGO ozdobia dom

Aký LEGO® kvet rozžiari váš domov?

Chýba vám doma kúsok zelene? Potom je tou pravou dekoráciou LEGO® kvet, ktorý rozžiari každý kút. Je tu pre každého, kto si nerozumie so živými rastlinami, chce mať doma nevädnúcu kyticu či netypickú dekoráciu alebo pre všetkých nadšencov do stavania z kociek v akejkoľvek podobe. LEGO® Botanical Collection prinesie v každom prípade do vášho domova kúsok prírody, ktorý bude vždy dokonale čerstvou kvetinovou výzdobou, nech už ho umiestnite kamkoľvek. Kvety LEGO® skrátka vždy vydržia krásne aj bez akejkoľvek starostlivosti.

Koho LEGO® kvety potešia?

LEGO® kvety sú tu pre každého nadšenca do stavania z kociek. Aj deti od 8 rokov si môžu postaviť svoje vlastné rastlinky a tešiť sa z ich krásy. Medzi tieto menej náročné stavebnice patrí napríklad kvetináč s rastlinami Isabely z Encanto, kvety v krhle alebo v čižme pre malých záhradníkov či jednoduché stavebnice ako LEGO® kvety tulipány, čerešňové kvety, narcisy a slnečnice. Väčšie deti a dospelí si potom môžu postaviť náročnejšie kvety a aranžmány – bonsaje, ruže, orchidey, miniatúry v kvetináčoch, alebo je tu LEGO® kytica kvetov.

LEGO kvietok poteší malých aj veľkých
LEGO kvetiny rezané aj v kvetináčoch

Stavebnica LEGO® kvet nemusí byť typická

Keď sa povie LEGO® kvet, ide prevažne o rad Icons. V tom nájdete klasické rezané kvety aj kytice, ale aj bonsaje, japonské záhrady a izbové rastliny v kvetináčoch. Ďalej existujú aj ďalšie rady, ktoré obsahujú štylizované rastliny. Fanúšikov Super Maria poteší Piraňová rastlina a malé dámy, ktoré majú rady Disney Princess, si zase postavia Isabelin kvetináč. Medzi LEGO® kvetiny z radu Creator patrí súprava, z ktorej môžete postaviť krhličku plnú rastlín. A nakoniec, s LEGO® Art pomôžete vzniknúť umeleckému dielu, ktoré si potom môžete zavesiť na stenu.

LEGO kvetina vo váze

LEGO® kvety ozdobia každý kút

Či už si zaobstaráte LEGO® kvety vo váze alebo v kvetináči, budú vždy krásne a čerstvé, aj keď sa stane, že na ne zabudnete.

LEGO kvetina

LEGO® kvet určený pre malých aj veľkých obdivovateľov

Každý LEGO® kvet má iný počet dielikov. Môže ich byť aj 3 000. Preto sa takáto stavebnica hodí aj pre pokročilejších staviteľov.

Rezané kvety z lega

Prispôsobte si LEGO® kvety

Túžite po originálnej kytici? LEGO® kvety sú tie pravé – stavebnice totiž môžete kombinovať a navyše si ľahko upravíte aj dĺžku kvetov podľa potreby.