LEGO Minifigures 71020 Batman Movie – 2. séria

Zobraziť katalóg
LEGO Minifigures 71020 Batman Movie – 2. séria
5 1 hodnotení
Stavebnica – 8 dielikov, odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  LO71020 Produktové číslo:  5702016109306 Stránky výrobcu
LEGO Minifigures 71020 Batman Movie – 2. séria Predaj skončil

LEGO Minifigures 71020 Batman Movie – 2. séria

Aby ste si mohli svoje stavebnice doplniť o chýbajúcich obľúbených hrdinov, LEGO prichádza s novou kolekciou Minifigures. Každá figúrka je balená samostatne v sáčku, a nájdete pri nej jeden alebo viac doplnkov a praktický podstavec. Vďaka týmto minifigurkám budú konečne vaše najobľúbenejšie stavebnice kompletné. Stavebnica LEGO rozvíja formou hry tvorivosť a fantáziu. V porovnaní s inými stavebnicami zaručuje LEGO stavebnica pevnosť, stálofarebnosť a presnosť rozmerov, vďaka ktorej sa ľahko zostavuje aj rozoberá. Verte, že táto hračka vydrží bez zmeny celé generácie.

Kľúčové vlastnosti LEGO 71020

  • Určené pre deti od cca 5 rokov
  • Kolekcia LEGO Minifigures – 2. séria k filmu Batman Movie
  • Obľúbení hrdinovia z filmu
  • Súčasťou sú doplnky a podstavec
  • Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa zahrá samo alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Tajomný sáčok – druh figúrky nemožno vybrať
  • Sáčok obsahuje cca 8 dielikov

LEGO Minifigures – 2. séria Batman Movie

Milujete stavebnice LEGO, a navyše aj hrdinov filmu Batman Movie? Teraz máte možnosť nazbierať všetkých obľúbených hrdinov a doplniť s nimi svoje stavebnice alebo si ich vystaviť doma či v kancelárii. V kolekcii LEGO Minifigures 2. séria Batman Movie nájdete „tajomné sáčky“ – každý z nich obsahuje jednu z 20 postáv z filmu (Dovolenkový Robin, Dovolenkový Joker, Disko Harley Quinn, Dovolenkový Alfred Pennyworth, Dovolenková Batgirl, Doctor Phosphore, Clock King, Batman ako morská panna, Killer Moth, Jor-Elem, General ZOD, Apache Chief, Bat Merch Batgirl, Huge Strange, Disko Alfred Pennyworth, Black Canary, Black Vulcan, Wonder Twin Zan a Wonder Twin Jayne), jeden alebo viac doplnkov a praktický podstavec. Figúrku si nemožno vopred vybrať, preto vás vždy čaká prekvapenie, akú figúrku v sáčku nájdete. Ak sa vám stretne viac rovnakých figúrok, nevadí. Určite si užijete veľa zábavy pri vymieňaní s kamarátmi. Získajte minifigúrky z celej kolekcie a prehrávajte si s nimi obľúbené scény z filmu!

Obsah sáčku:
1 minifigúrka – postava z filmu Batman Movie
1 alebo viac doplnkov
podstavec pre minifigúrku s vytlačeným logom Batmana
zberateľský letáčik

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Batman Hotovo!
Druh
Stavebnica Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Batman Hotovo!

Druh

Druh
Stavebnica Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Minifigures 71020 Batman Movie – 2. séria Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Minifigures 71020 Batman Movie - 2. série. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Minifiguren 71020 THE LEGO® BATMAN MOVIE – Serie 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Minifiguren 71020 THE LEGO® BATMAN MOVIE – Serie 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Minifigurák 71020 A LEGO Batman Film 2. széria.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií