AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

LEGO Star Wars 75125 Resistance X-Wing Fighter

Zobraziť katalóg
LEGO Star Wars 75125 Resistance X-Wing Fighter
4,9 7 hodnotení
Stavebnica - 87 dielikov, odporúčaný vek 6 - 12 rokov
Kód:  LO1161 Produktové číslo:  5702015590600 Stránky výrobcu
LEGO Star Wars 75125 Resistance X-Wing Fighter Predaj skončil

LEGO Star Wars 75125 Resistance X-Wing Fighter

Zostavte si Resistance X-wing Fighter a máte ďalšiu skvelú súčasť do zbierky LEGO Star Wars. LEGO Star Wars je skvelá zábava pre malých aj veľkých priaznivcov tejto nesmrteľnej ságy. V okamihu vás prenesie do sveta hviezdnych vojen, kde môžete bojovať proti temnej strane Sily svetelnými mečmi. Alebo si radšej vytvoríte svoj vlastný, originálny a úplne nový príbeh? Fantázii sa medze nekladú! Táto stavebnica plná akcie a dobrodružstiev zabaví vás aj vašu staršiu ratolesť aj na celé hodiny. Stavebnica Lego rozvíja formou hry tvorivosť a fantáziu. V porovnaní s inými stavebnicami zaručuje Lego stavebnica pevnosť, stálofarebnosť a presnosť rozmerov, čo znamená jednoduché zostavenie a rozoberanie. Verte, že táto hračka vydrží bez zmeny celé generácie.

LEGO Star Wars

  • Určené pre deti od 6 do 12 rokov

  • Nové dobrodružstvá a postavy Star Wars
  • Robustná a odolná konštrukcia pre skutočne akčnú hru
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa môže hrať samo, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov - 87
Poznámka:
» Všetky Star Wars hry

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Star Wars 75125 Resistance X-Wing Fighter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Star Wars 75125 Resistance X-Wing Fighter. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75125 Resistance X-Wing Fighter™. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75125 Resistance X-Wing Fighter™. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Star Wars 75125 Ellenállás oldali X-szárnyú vadászgép.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií