Mattel Barbie Vo svete hier S Emoji

Zobraziť katalóg
Mattel Barbie Vo svete hier S Emoji
Bábika – z filmu Vo svete hier, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif0502 Produktové číslo:  0887961365573 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mattel Barbie Vo svete hier S Emoji

Zažite fantastický a zábavný svet s bábikou Barbie! Táto dokonalá postavička poteší všetky malé princezné, ktoré milujú pravé dobrodružstvo. Barbie od Mattela sa teší na veľa zábavy so svojimi kamarátmi! 

Kľúčové vlastnosti

  • Pravá Barbie od Mattela
  • Zábavná hračka pre všetky malé slečny
  • Nekonečné dobrodružstvo
  • Dokonalý módny obliečok
  • Skvelé doplnky zladené s oblečením

Osobitý módny štýl

Barbie vyzerá vždy úchvatne, nech má na sebe čokoľvek! Tentokrát zvolila moderné upnuté džínsy, bielo-ružové tričko s roztomilou potlačou a predovšetkým nezabudla na ružové doplnky. Celý svoj módny outfit totiž zladila s ružovými teniskami a slúchadlami. Veselá a hravá Barbie sa teší na nové zážitky vo svojom dokonalom oblečení! 

Úplne bezpečný výrobok

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mattel Barbie Vo svete hier S Emoji Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Barbie Ve světě her S Emoji. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Barbie "Die Videospiel-Heldin" - Real Life Barbie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Barbie "Die Videospiel-Heldin" - Real Life Barbie. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mattel Barbie Videojáték kaland Emojival.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií