PET PET

Mercedes-Benz Maybach G650, čierny

Zobraziť katalóg
Mercedes-Benz Maybach G650, čierny
Elektrické auto pre deti určené pre chlapcov a dievčatá, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif12710 Produktové číslo:  8586019941258
Mercedes-Benz Maybach G650, čierny Predaj skončil

Mercedes-Benz Maybach G650, čierny

Po takomto terénnom aute túži azda každý chlapec. S autíčkom Mercedes-Benz Maybach G650 bude vaše dieťa všade stredobodom pozornosti. Auto čiernej farby, s veľkými kolesami, odpruženými nápravami, pohonom všetkých štyroch kolies a ďalšími skvelými vymoženosťami jednoducho musí mať. Má skvele prepracované detaily, chrómované doplnky a je vybavené originálnymi znakmi a logom značky Mercedes-Benz. Všetko je vyrobené z kvalitných materiálov kvôli dlhej životnosti výrobku. Dvojmiestne autíčko má štyri motory poháňané dvoma 12 V batériami. Na jazdu vpred si môžete zvoliť jednu z dvoch rýchlostí, auto má aj spiatočku. Svieti, trúbi a prehráva obľúbenú hudbu vďaka USB/TF vstupu cez dotykový displej. Jazdu detí v autíčku kontrolujú rodičia pomocou diaľkového ovládača spárovaného s konkrétnym autom. Ovládač disponuje funkciou núdzovej brzdy na okamžité vypnutie jazdných funkcií. Elektrické autíčko Mercedes-Benz Maybach G650 je vhodné pre deti od 3 do 8 rokov.

Kľúčové vlastnosti elektrického auta Mercedes-Benz Maybach G650 – čierny

  • Skvele prepracované detaily, originálne znaky a logo
  • S chrómovanou maskou a výfukom
  • Autíčko Mercedes-Benz Maybach G650 s pohonom 4 × 4
  • Kolesá z mäkkého EVA polyméru a odpružené nápravy na jazdu v teréne
  • Napájanie pomocou dvoch batérií 12 V/7 Ah
  • S 2,4 GHz diaľkovým ovládačom s núdzovou brzdou
  • Ovládač je spárovaný s konkrétnym autom
  • Dvojmiestne auto s koženými sedadlami a nastaviteľnými pásmi
  • Mercedes-Benz Maybach G650 s funkciou plynulého rozjazdu
  • Autíčko má dve rýchlosti a spiatočku
  • Mercedes-Benz Maybach G650 má funkčné predné a zadné svetlá
  • Auto trúbi a cez USB/TF vstup prehráva na dotykovom displeji obľúbenú hudbu

S diaľkovým ovládačom novej generácie bude jazda vždy bezpečná

Elektrické autíčko Mercedes-Benz Maybach G650 má 2,4 GHz diaľkové ovládanie novej generácie. To umožňuje spárovanie tohoto ovládania s konkrétnym autíčkom. Nebude už teda dochádzať k rušeniu signálu v prípade spanilej jazdy viacerých áut. Pre prípadné nečakané udalosti na ceste a maximálnu kontrolu dospelého nad vozidlom je ovládanie vybavené núdzovou brzdou. Tá vypne všetky jazdné funkcie auta. Opätovným stlačením brzdy uvediete autíčko opäť do prevádzky.

Takmer ako skutočné auto

Elektrické autíčko Mercedes-Benz Maybach G650 má kolesá poháňané štyrmi 12 V motormi, každý s výkonom 35 W. Vďaka odpruženým nápravám zvládne auto bez väčších problémov jazdu v teréne. Energiu mu dodá 12 V/4,5 Ah batéria. Rovnako ako naozajstné auto, aj tento elektrický Mercedes-Benz Maybach G650 svieti, trúbi a prehráva hudbu. Azda každý vodič počúva pri jazde hudbu, preto je toto autíčko vybavené dotykovým displejom s konektorom na USB a SD kartu, aby si malý vodič mohol zaspievať svoje obľúbené pesničky. Autíčko má podsvietenú palubnú dosku, otváracie dvere, zadnú plošinu a kapotu. Perfektnými detailmi sú chrómovaná maska a výfuk.

Mnoho funkcií pre dokonalý dojem z jazdy

Veľmi praktickou vlastnosťou detského elektrického autíčka Mercedes-Benz Maybach G650 je jeho digitálny ukazovateľ stavu a nabitia batérie. Vďaka tomu vás autíčko nikdy neprekvapí vybitou batériou uprostred naplánovanej trasy. Má dve rýchlosti vpred a spiatočku. Vďaka nastaveniu nižšej rýchlosti je autíčko vhodné aj pre menšie deti. Ďalším zlepšením je pomalý a plynulý rozjazd autíčka. Bez nepríjemného trhnutia pomaly pridáva rýchlosť, kým nedosiahne nastavený limit. S mäkčenými EVA kolesami a posilňovačom riadenia bude vaše dieťatko chcieť, aby sa prechádzka elektrickým autom Mercedes-Benz Maybach G650 nikdy neskončila. Autíčko disponuje dvoma koženými sedadlami. Malí šoféri tak budú nadšení, že môžu zviezť aj svojho kamaráta. Každé sedadlo má aj nastaviteľné bezpečnostné pásy.

Prevádzka a nabíjanie

Doba prevádzky autíčka Mercedes-Benz Maybach G650 sa pohybuje medzi 2 až 3 hodinami v závislosti od terénu a hmotnosti dieťaťa. Zostávajúcu energiu batérie môžete kontrolovať na displeji v autíčku. Nabíjanie batérie trvá 5 až 8 hodín. Okrem dobíjania a umývania nevyžaduje autíčko žiadnu ďalšiu údržbu.

Hmotnosť:
39,2 kg

Nosnosť:
30 kg

Testovaná nosnosť:
45 kg

Rýchlosť:
3 – 7 km/h

Diaľkové ovládanie:
S párovaním na konkrétne autíčko
S núdzovou brzdou
2,4 GHz

Pohon:
4× 12 V/35 W

Batérie:
Auto: 2× 12 V/7 Ah
Ovládač: 2× AAA (nie je v balení)

Nabíjačka:
Z 220 V na 12 V/1 000 mA

Doba nabíjania:
5 – 8 hodín

Doba jazdy (podľa terénu a hmotnosti dieťaťa):
2 – 3 hodiny

Rozmery auta (d × š × v):
140 × 99 × 72,5 cm

Materiál kolies:
Mäkké EVA

Obsah balenia:
1× autíčko
1× diaľkové ovládanie
1× adaptér s indikátorom
1× manuál

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mercedes-Benz Maybach G650, čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mercedes-Benz Maybach G650, černé. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mercedes-Benz Maybach G650, fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií