AD květen univerzal AD 1. týden květen

Mercedes-Benz Zetros 24V, biele

Zobraziť katalóg
Mercedes-Benz Zetros 24V, biele
Elektrické auto pre deti vhodné pre dievčatá aj chlapcov, nosnosť do 58kg, rozmery auta: 136cm×86cm×82cm, hmotnosť auta: 30kg, maximálna rýchlosť: 7km/h, dĺžka jazdy na jedno nabitie: 2h, celkový výkon motorov: 240W, potrebné dokúpiť 2ks batérií typu AAA, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif12721 Produktové číslo:  8586019941180
Mercedes-Benz Zetros 24V, biele Predaj skončil

Mercedes-Benz Zetros 24V, biele

Perfektný tereňák, ktorý nenechá žiadneho chlapca v pokoji. S Mercedes-Benz Zetros bude vaše dieťa všade stredobodom pozornosti. Auto v bielej farbe, s veľkými kolesami, odpruženými nápravami, pohonom zadných kolies a ďalšími skvelými vychytávkami si jednoducho musí každý aspoň vyskúšať. Má skvele prepracované detaily a je vybavené originálnymi znakmi a logom značky Mercedes-Benz. Všetko je vyrobené z kvalitných materiálov pre dlhú životnosť výrobku. Dvojmiestne autíčko má dva extra výkonné motory s elektrickou brzdou poháňané 24 V batériou. Pre jazdu vpred možno zvoliť jednu z troch rýchlostí. Svieti, trúbi a prehráva obľúbenú hudbu vďaka USB/SD vstupu. Elektrické autíčko Mercedes-Benz Zetros je vhodné pre deti od 3 do 8 rokov.

Kľúčové vlastnosti elektrického auta Mercedes-Benz Zetros – biele

  • Skvele prepracované detaily, originálne znaky a logo
  • S otváracími dverami a zadným platom
  • Autíčko Mercedes-Benz Zetros s extra silným pohonom
  • Zadné kolesá poháňajú dva motory s celkovým výkonom 240 W
  • Motory sú vybavené elektrickou brzdou
  • Kolesá z mäkkého EVA polyméru a odpružené nápravy pre jazdu v teréne
  • Napájanie pomocou 24 V/5 Ah batérie
  • Dvojmiestne auto s koženými sedačkami a nastaviteľnými pásmi
  • Autíčko s funkciou plynulého rozjazdu
  • Mercedes-Benz Zetros má tri rýchlosti
  • Auto trúbi, svieti a cez USB/SD vstup prehráva obľúbenú hudbu
  • Diaľkový ovládač nie je súčasť balenia.

Takmer ako skutočné auto

Elektrické autíčko Mercedes-Benz Zetros má poháňané zadné kolesá dvoma 24 V motormi, každý s výkonom 120 W. Motory sú vybavené elektrickou brzdou. Vďaka odpruženým nápravám zvládne auto jazdu v akomkoľvek teréne. Energiu mu dodá 24 V/5 Ah batéria. Rovnako ako naozajstné auto, aj tento elektrický Mercedes-Benz Zetros svieti, trúbi a prehráva hudbu. Snáď každý vodič počúva pri jazde hudbu, preto je toto autíčko vybavené konektorom na USB a SD kartu, aby si malý vodič mohol zaspievať svoje obľúbené pesničky. Autíčko má podsvietenú palubovku, otváracie dvere, zadné plato a kapotu.

Mnoho funkcií pre parádny dojem z jazdy

Detské elektrické autíčko Mercedes-Benz Zetros má tri rýchlosti vpred. Vďaka nastaveniu nižšej rýchlosti je autíčko vhodné aj pre menšie deti. Ďalším vylepšením je pomalý a plynulý rozjazd autíčka. Bez nepríjemného cuknutia pomaly pridáva rýchlosť, kým nedosiahne nastavený limit. S mäkčenými EVA kolesami a posilňovačom riadenia bude vaše dieťatko chcieť, aby jazda elektrickým autom Mercedes-Benz Zetros nikdy neskončila. Autíčko disponuje dvoma vystuženými sedačkami. Malí šoféri tak budú nadšení, že môžu zviezť aj svojho kamaráta. Každá sedačka má tiež nastaviteľné bezpečnostné pásy.

Prevádzka a nabíjanie

Čas prevádzky autíčka Mercedes-Benz Zetros sa pohybuje medzi 2 až 3 hodinami v závislosti na teréne a hmotnosti dieťaťa. Nabíjanie batérie trvá 5 až 8 hodín. Okrem dobíjania a umývania nevyžaduje autíčko žiadnu ďalšiu údržbu.

Hmotnosť:
30 kg

Nosnosť:
58 kg

Rýchlosť:
3 – 7 km/hod

Pohon:
2× 12 V/120 W

Batérie:
auto: 24 V/5 Ah

Nabíjačka:
z 220 V na 24 V/1 000 mA

Čas nabíjania:
5 – 8 hodín

Čas jazdy (podľa terénu a hmotnosti dieťaťa):
2 – 3 hodiny

Rozmery auta (d × š × v):
136 × 86 × 82 cm

Materiál kolies:
mäkké EVA

Obsah balenia:
1× autíčko
1× adaptér s indikátorom
1× manuál


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mercedes-Benz Zetros 24V, biele
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mercedes-Benz Zetros 24V, bílé. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mercedes-Benz Zetros 24V, fehér.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií