PET PET

Mikro Trading BiOBUDDi 40 ks, fialová, žltá, zelená

Zobraziť katalóg
Mikro Trading BiOBUDDi 40 ks, fialová, žltá, zelená
Stavebnica – z radu Learning To Create, 40 dielikov + základná doska, z BIO materiálu
Kód:  HRAif3630 Produktové číslo:  8716433956648 Stránky výrobcu
Mikro Trading BiOBUDDi 40 ks, fialová, žltá, zelená Predaj skončil

Mikro Trading BiOBUDDi 40 ks, fialová, žltá, zelená

Zabavte svoje deti ekologickou stavebnicou BiOBUDDi s obrázkami z radu Learning To Create. Umiestnite nálepky na jednotlivé hracie kocky a zábava môže začať. Rozvíjajte kreativitu a jemnú motoriku vašich detí. Postavte spoločne veľkú stavbu, ktorá bude nielen pekne vyzerať, ale bude slúžiť ako učebná pomôcka. Stačí nalepiť obrázky na jednotlivé kocky a je pripravená. Vzhľad jednotlivých dielikov je len na vás. Celá súprava ponúka 40 fialových, žltých a zelených dielikov. Ako základňa pre vašu stavbu vám poslúži spodná doska, ktorá je súčasťou balenia. Všetky súčasti sú vyrobené výhradne z BIO materiálov. Vhodné pre deti od 18 mesiaca.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobené z BIO materiálu 
  • Základná doska je súčasťou balenia
  • 40 rôznofarebných dielikov
  • Podpora jemnej motoriky detí
  • Ľubovoľné kombinácie kociek

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mikro Trading BiOBUDDi 40 ks, fialová, žltá, zelená
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mikro Trading BiOBUDDi 40 ks, fialová, žlutá, zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mikro Trading BiobUDDi 40 Stück, lila, gelb, grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mikro Trading BiobUDDi 40 Stück, lila, gelb, grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BiOBUDDi 40 darabos, lila, sárga, zöld építőjáték.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií