AD homeoffice AD homeoffice

Mikro Trading Minnie závodná fanúšička

Zobraziť katalóg
Mikro Trading Minnie závodná fanúšička
Plyšová hračka – Minnie s 2 zvukovými spínačmi – na ruke a brušku, výška 30cm, vhodná pre deti od 12 mesiacov
Kód:  HRAif3600 Produktové číslo:  8421134182431
Mikro Trading Minnie závodná fanúšička Predaj skončil

Mikro Trading Minnie závodná fanúšička

Mickey Mouse spoločne so svojou kamarátkou Minnie sú celosvetovo známymi Disney postavičkami. Nielenže sa preslávili detskou reláciou Mickeyho klub, ale patria tiež medzi hlavných predstaviteľov populárneho zábavného parku – Disneylandu, a tak nie je divu, že sa ich značná obľuba ukazuje aj vo svete hračiek. Plyšová hračka Mikro Trading závodná fanúšička Minnie urobí radosť nejednej ratolesti. Hoci je Minnie plyšová, rozhodla sa, že podporí svojich kamarátov na pretekárskej dráhe a stane sa ich najväčšou fanúšičkou. Vydajte sa spoločne s plyšovou Minnie na závodnú dráhu podporiť jej kamarátov pri počúvaní veselých melódií.

Hlavné výhody plyšovej fanúšičky Minnie

  • Elektrická plyšová hračka
  • Závodná fanúšička Minnie je tematicky oblečená 
  • Pri stlačení zvukových spínačov vydáva veselú melódiu
  • Obľúbený motív Minnie Mouse od Walta Disneyho

Užite si veľa zábavy so závodnou fanúšičkou Minnie

Závodná fanúšička Minnie je vysoká 30 cm a deti zaujme nielen svojimi nádhernými ružovo-bielymi šatami, ale určite tiež veselou melódiou, ktorú vydáva pri stlačení zvukového spínača na brušku. Treba však myslieť na to, že ide o elektrickú plyšovú hračku, ktorá je poháňaná batériami. Prvé 3× LR44 batérie sú síce súčasťou balenia, ale odporúčame nakúpiť ďalšie do zásoby, pretože by bola predsa škoda, keby ste pri tom všetkom fandení nemohli počúvať tieto radostné melódie. Plyšová myška Minnie rozdáva radosť deťom od 12 mesiacov.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mikro Trading Minnie závodná fanúšička
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mikro Trading Minnie závodní fanynka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mikro Trading Minnie Racing Fan. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mikro Trading Minnie Racing Fan. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mikro Trading Minnie autóverseny szurkoló.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií