PET AD homeoffice

Môj hodný dinosaurus

Zobraziť katalóg
Môj hodný dinosaurus
Puzzle 100 XL dielikov, odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAa5276 Produktové číslo:  8590878394087

Môj hodný dinosaurus

Mať doma morča, škrečka, mačku alebo psa je vcelku bežné. Mať však v detskej izbičke dinosaurami, to už je istá rarita. A čo potom keď na vás zasvieti z tmy? Stačí len poskladať jednotlivé dieliky a neónové prvky, ktoré skladačka obsahuje, sa rozžiari. V rodinnom kruhu tak zažijete príjemné chvíle radosti, malí skladacie si precvičia fantáziu, priestorovú orientáciu, jemnú motoriku a cieľavedomosť, s ktorou budú vytrvalo hledať tie správne dieliky.

Veselé podvečery s dinosaurami

Za dlhých zimných večerov schádza sa v detskej izbičke celá rodina. Mamička, otecko aj deti. Deti podávajú farebnú krabicu a potom sa všetci presunú na koberec. Z vysypaných dielikov začínajú skladať veselý obrázok. Hneď je vidieť, kto je tu v skladaní preborník. Malými pršteky obracia deti skládankové dieliky a umiestňujú ich na tie správne miesta. Čoskoro sa objavuje obrázok. Otecko zhasne svetlo a na koberci sa rozžiari dinosaury. To je radosti!

Kľúčové vlastnosti

  • 100 dielikov XL
  • Obrázok obsahuje neónové prvky, ktoré ho rozsvieti
  • Obľúbený detský motív dinosaurov
  • Výrobok je zo zdravotne nezávadnej lepenky
  • Puzzle prešlo elektronickou kontrolou, ktorá zaručuje plný počet dielikov

Odporúčaný vek:
Od 5 rokov

Rozmer obrázku:
330 × 470 mm

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Môj hodný dinosaurus
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Můj hodný dinosaurus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mein guter Dinosaurier Dino. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mein guter Dinosaurier Dino. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dínó tesó .
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií