Nerf Elite Firestrike

Zobraziť katalóg
Nerf Elite Firestrike
4,0 2 hodnotení
Detská pištoľ – s laserovým zameriavaním, odporúčaný vek od 8 rokov, verzia 2014, batérie nie sú súčasťou balenia (AAA)
Kód:  XXHRA074h Produktové číslo:  5010993303793

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nerf Elite Firestrike

Ak patríte medzi fanúšikov pištolí Nerf Elite, potom vás poteší detská pištoľ Firestrike s bubnovým zásobníkom z radu N-Strike Elite. Jej veľkou prednosťou je laserový lúč, vďaka ktorému presne zamierite na cieľ aj za zlých svetelných podmienok či v tme, a to do vzdialenosti až 4,5 metra. Nejedná sa o skutočný laser, ale o optikou sústredené červené LED svetlo, ktoré je pre zrak úplne neškodné. Ďalšou výhodou pištole Firestrike je dostrel šípok až na 23 metrov, vďaka čomu sa vám podarí hladko zneškodniť súpera a stanete sa tak neporaziteľnými. K jej vybaveniu patrí adaptér Tactical Rail, ktorý je kompatibilný s ďalším príslušenstvom N-Strike, čo vám umožní rozšíriť svoje bojové možnosti.  

Kľúčové vlastnosti detskej pištole Nerf Elite Firestrike

  • Bubnový zásobník
  • Laserové zameriavanie až do 4,5 metrov
  • Dostrel šípok až na 23 metrov
  • Adaptér Tactical Rail
  • Jednoduché ovládanie
  • 3 penové šípky

Ľahké zneškodnenie súpera

Automatická pištoľ Nerf je vyrobená z kvalitného a veľmi odolného plastu, ktorý ľahko odolá všetkým zásahom v priebehu boja. Vďaka svojej nízkej hmotnosti sa v detských rukách pohodlne drží, jej ovládanie je veľmi jednoduché. Šípky sú vyrobené z mäkkej peny, sú bezpečné, deťom pri hraní nehrozí žiadne nebezpečenstvo. Je čas nastoliť na Zemi poriadok. Stačí si len pred bitkou doplniť zásobník, zamieriť laserový lúč a napínavé dobrodružstvo môže začať.

Doplňujúce informácie:

Vhodné:

pre chlapcov

Napájanie:
Batérie AAA (nie sú súčasťou balenia)

Obsah balenia:

  • pištole Firestrike
  • 3 šípky

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá, Žltá Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Sivá, Žltá Hotovo!
Poznámka:
» Všetky produkty Nerf Elite
» Všetky detské zbrane Nerf

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nerf Elite Firestrike. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Elite Feuerschlag. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Elite Feuerschlag. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nerf Elite Firestrike.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií