AD květen univerzal Effaclar

Obludárium 62

Zobraziť katalóg
Obludárium 62
Stavebnica príšeriek
Kód:  HRAif3990 Produktové číslo:  4892536330401 Stránky výrobcu

Obludárium 62

Snáď každé malé dieťa si rado hrá so stavebnicou. Stavebnica Obludárium je nielen skvele pobaví, ale navyše rozvinie ich fantáziu a motorické schopnosti. Je úplne bezpečná aj pre najmenšie deti. Jednotlivé dieliky sú ohybné. So stavebnicou môžete deťom ukázať, ako vyzerajú najrôznejšie zvieratká z celého sveta. Okrem toho ale deti môžu popustiť uzdu predstavivosti a tvoriť nespočetné množstvo roztomilých obludek. Obludárium je stavebnica, ktorá rozosmeje aj poučí.

Kľúčové vlastnosti stavebnice Obludárium

  • Netradičné stavebnice pre deti
  • Veľké a farebné dieliky sú ohybné
  • Rozvíja kreativitu, fantáziu a motoriku
  • Obludárium deti pobaví aj poučí
  • Spája základnú sadu Obludárium Animal a Creature
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Netradičné stavebnice s príšerkami

Obludárium tvorí 31 dielikov predstavujúcich časti tela rôznych zvierat aj ľudí a ďalších 31 dielikov, ktoré môžete použiť na hlavičky. Deti takto môžu zostavovať zvieratká, ktoré poznajú, s pomocou rodičov sa učiť nové a alebo si len tak vytvárať príšerky podľa svojho. Kocky majú veľké rozmery, takže sa s nimi bude deťom dobre pracovať. Tiež sú rôzne farebné, tí najmenší na nich môžu spoznávať rôzne farby a kombinácie. Hravé Obludárium patrí medzi najobľúbenejšie a najzábavnejšie stavebnice vôbec.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Obludárium 62
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Obludárium 62. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Obludárium 62. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Obludárium 62. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ToyPex Obludárium készlet, 62részes.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií