AD homeoffice PET

Piatnik Bioblo, 120 dielikov

Zobraziť katalóg
Piatnik Bioblo, 120 dielikov
Stavebnica – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa10890 Produktové číslo:  9120071640132 Stránky výrobcu
Piatnik Bioblo, 120 dielikov Predaj skončil

Piatnik Bioblo, 120 dielikov

Doštičky Bioblo prinášajú kopu zábavy, ktorá nikdy nekončí. S nimi sa každý deň stane niečím výnimočný – vytvárajte vlastné umelecké diela, stavajte monumentálne stavby, alebo ich použite ako bublifuk! S doštičkami Bioblo s jedinečnou výplňou v tvare včelieho plástu je totiž možné úplne všetko. S ich pomocou môžete nielen stavať a konštruovať, ale naučiť sa aj triediť, počítať a odhadovať. Ocení ich každý malý kutil, premýšľavec alebo dobrodruh. Okrem toho, že skvele zabavia, všestranne rozvíjajú detskú osobnosť od základov. Hra s nimi podporuje rozvoj správnej koordinácie pohybu očí a rúk, fyzikálno-mechanické vnímanie, koncentráciu a vytrvalosť. Vhodné pre deti od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Doštičky s výplňou v tvare včelieho plástu
  • Vhodné na stavanie a konštruovanie
  • Možné použiť ako bublifuk
  • Podporujú rozvoj koordinácie pohybu rúk a očí
  • Zlepšujú koncentráciu a fyzikálno-mechanické vnímanie
  • Budujú vytrvalosť

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Piatnik Bioblo, 120 dielikov
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Piatnik Bioblo, 120 dílků. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Piatnik Bioblo, 120 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Piatnik Bioblo, 120 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Piatnik Bioblo, 120 darabos.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií