AD homeoffice PET

Play-Doh Sliz 12 téglikov

Zobraziť katalóg
Play-Doh Sliz 12 téglikov
5 1 hodnotení
Modelovacia hmota - vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAbz15898 Produktové číslo:  5010993798537

Play-Doh Sliz 12 téglikov

Medzi deťmi (aj niektorými dospelými) je v poslednej dobe sliz veľmi obľúbenou hračkou, ktorej stláčanie vás môže upokojiť. V súprave Play-Doh Sliz 12 téglikov nájdete až tucet farieb tejto slizkej zábavy! Štruktúra tejto špeciálnej modelovacej hmoty zabezpečuje jej tekuté a zároveň veľmi naťahovacie vlastnosti. V súprave nájdete až niekoľko druhov slizu, od veľmi klzkého a trblietavého, až po lepkavý a naťahujúci sa. S touto súpravou 12 téglikov unikátneho slizu Play-Doh od Hasbro sa vaše ratolesti vyšantia dosýta. Navyše tým podnietite ich tvorivosť a fantáziu, pričom sa zároveň šetrne rozvinie ich jemná motorika. Zamestnajte svoje deti na dlhé hodiny hrania s týmto praktickým balením Play-Doh slizu s dvanástimi farbami. Play-Doh kolekcia je perfektná aj ako darček.


Kľúčové vlastnosti balenia Play-Doh súpravy Sliz 12 téglikov

  • Kreatívna súprava špeciálnej pružnej Play-Doh modelovacej hmoty od Hasbro v podobe slizu
  • Praktické balenie 12 téglikov rôznych druhov i farieb hmoty
  • Sliz je špeciálny typ hmoty, viac tekutý a lepkavý než klasická Play-Doh plastelína
  • Obsahuje aj špeciálny ultra tekutý sliz HydroGlitz v metalických farbách a veľmi naťahovací Super Stretch
  • V balení tiež dva kusy príslušenstva na hranie sa so slizkou hmotou
  • Play-Doh sliz nefarbí, nešpiní a nevysychá
  • Rozvíja fantáziu a zlepšuje motoriku detí, relaxuje myseľ
  • Ideálny ako darček, na detskú oslavu, alebo večierok
  • Vhodné už pre deti od 3 rokov

Rôzne špeciálne druhy populárneho slizu Play-Doh

Špeciálna kolekcia Play-Doh od Hasbro nie je len taká obyčajná plastelína, na akú ste zvyknutí – ide o, dnes veľmi populárny, tekutý sliz! V súprave nájdete aj špeciálne druhy slizu, ultra tekutý a ligotavý, alebo ultra naťahovací. Slizká hmota sa môže pýšiť výbornými vlastnosťami, medzi ktoré patrí napríklad že nefarbí, nešpiní a ani po čase nevysychá. Hra so slizom Play-Doh vás zrelaxuje a podnieti vo vašich deťoch fantáziu a kreativitu, pričom zároveň šetrne rozvíja ich jemnú motoriku. 

Praktická súprava s 12 téglikmi slizu Play-Doh a príslušenstvom

Kúpte svojim deťom perfektný darček, ktorý zároveň rozvinie ich schopnosti. S touto výhodnou súpravou Play-Doh slizu sa zahrá aj niekoľko detí naraz a určite o nich niekoľko hodín nebudete vôbec vedieť. V balení nájdete 12 farieb slizu, do ktorého patria 4 tégliky tekutého HydroGlitzu s trblietkami a 4 tégliky Super Stretch naťahovacieho slizu, ktoré vaše deti uchvátia. Okrem toho ešte 2 ks špeciálneho príslušenstva na hranie sa so slizom, ktoré pripomína špachtličku a stláčadlo na sliz podobné lisu na cesnak.


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Play-Doh Sliz 12 téglikov
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Play-Doh Sliz 12 kelímků. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Play-Doh Slime Color Pack - 12 Becher. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Play-Doh Slime Color Pack - 12 Becher. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Play-Doh Slime 12 tégely.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií