AD homeoffice AD homeoffice

Play-Doh Varič smažiac so zvukmi

Zobraziť katalóg
Play-Doh Varič smažiac so zvukmi
Modelovacia hmota - odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif0438 Produktové číslo:  5010993322077 Stránky výrobcu
Play-Doh Varič smažiac so zvukmi Predaj skončil

Play-Doh Varič smažiac so zvukmi

S vlastnou platňou Play-Doh sa budú vaše deti cítiť ako šéfkuchári. Na kuchynské tvorenie Play-Doh so syčiacou platňou už bude stačiť iba vlastná predstavivosť. Syčanie začne ihneď po tom, čo je na platňu položená panvica na vyprážanie alebo kastról a zosilnie, keď na panvicu položíte výtvor z modelovacej hmoty Play-Doh. Skoro ako pri skutočnom varení.

Kľúčové vlastnosti

  • syčiaca platňa napodobňujúca reálne varenie
  • 5 nádobiek s modelovacou hmotou
  • balenie obsahuje kuchynské náčinie
  • kreatívne tvorenie pre deti od 3 rokov

Zábava pri varení

Deti môžu z modelovacej hmoty vytvárať všetko od hlavných chodov, ako napríklad bláznivý steak, pomyselné vajíčka, šialené burgery alebo bláznivú rybu, až po zeleninové prílohy pomocou formičiek. Na obracanie jedla slúžia klieštiky a stierky. Naozajstná zábava z varenia bez horúčavy a špinavého riadu!

Obsah balenia

Balenie obsahuje platňu, 4 pečiatky, 2 panvice, klieštiky, stierku, nôž, vidličku, 2 taniere a 5 nádobiek s modelovacou hmotou Play-Doh. Hra vyžaduje 3 AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia.

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Play-Doh Varič smažiac so zvukmi
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Play-Doh Vařič smažič se zvuky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Play-Doh Ofen Braten mit Geräuschen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Play-Doh Ofen Braten mit Geräuschen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Play-Doh Tűzhely hangokkal.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií