AD homeoffice AD homeoffice

Plus-Plus Big Basic Rytier

Zobraziť katalóg
Plus-Plus Big Basic Rytier
Stavebnica – 50 kociek, odporúčaný vek už od 1 roka
Kód:  HRAif7952 Produktové číslo:  5710409200691
Plus-Plus Big Basic Rytier Predaj skončil

Plus-Plus Big Basic Rytier

Deti milujú stavanie kociek, preto by stavebnica nemala chýbať v žiadnej detskej izbičke. Kreatívna stavebnica Plus-Plus Big Basic Rytier sa vyznačuje unikátnym dizajnom a vysokou presnosťou spracovania. Obsahuje 50 veľkých farebných kociek jednoduchých tvarov, pomocou ktorých postavíte rytiera či ďalšie tvary podľa vašej fantázie. Dieliky môžete spájať buď naležato a vytvoriť tak plochú 2D mozaiku alebo rovno zostaviť trojrozmerný 3D model, pričom kocky je možné veľmi ľahko ohýbať. Jednotlivé prvky vo veľkosti BIG boli špeciálne navrhnuté pre malé detské ručičky, aby im hru čo najviac uľahčili.

Kľúčové vlastnosti stavebnice Plus-Plus Big Basic Rytier

  • Unikátny dizajn a vysoká presnosť spracovania
  • 50 veľkých farebných kociek pre zostavenie rytiera
  • Jednoduché tvary
  • Vytvorenie plochej 2D mozaiky či 3D modelu
  • Rozvoj predstavivosti a manuálnej zručnosti
  • Vhodné pre deti od 1 roka

Podpora rozvoja detskej predstavivosti a zručnosti

Stavebnica Plus-Plus Big Basic Rytier podporuje detskú predstavivosť a pomáha rozvíjať manuálnu zručnosť a kreativitu. Bola vyrobená v Dánsku s maximálnou starostlivosťou a je vhodná pre deti už od 1 roka. Dieliky sú kompatibilné s ostatnými súpravami stavebníc Plus-Plus. Neobsahujú PVC a ftaláty a spĺňajú európske bezpečnostné normy. Kúpte svojim deťom túto skvelú stavebnicu ponúkajúcu nekonečné možnosti, s ktorou sa zabavia dlhé hodiny.

Doplňujúce informácie:

Rozmery kociek:

5 × 3 cm

Veľkosť balenia:

24,5 × 16,3 × 4,5 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Plus-Plus Big Basic Rytier
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plus-Plus Big Basic Rytíř. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plus-Plus Big Basic Ritter-Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plus-Plus Big Basic Ritter-Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plus-Plus Big Basic Lovag.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií