LEGO v APP pro AP+

Figúrky (postavičky) z filmov a seriálov

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Vhodné od
0,25 rokov
18 rokov
-
Výška hračky
2,3 cm
61 cm
-
Typ
Akčné
(111)
Soška
(323)
Hracia súprava
(26)
Držiak na ovládač
(10)
Použitie
Na hranie
(143)
Zberateľské
(378)
Vlastnosti
S pohyblivou hlavou
(84)
S pohyblivými končatinami
(126)
Nepohyblivé
(298)
Svietiace
(8)
So zvukom
(2)
Počet figúrok
1 ks
8 ks
-
Najnovšie objednávky

Hľadáte svoje obľúbené postavičky z filmov a seriálov? U nás nájdete naozaj obrovské množstvo všetkých možných postáv z najrôznejších príbehov. Ste fanúšik Marvelu? Alebo skôr DC Comics? A čo tak Harry Potter, Korytnačky Ninja alebo Transformers? Pozrite sa, aké figúrky z filmov a seriálov ponúkame.

Pokračovať

Postavičky z filmov a seriálov sú peknou dekoráciou

Každý máme svoj obľúbený film či seriál, a pokiaľ sme mu skutočne prepadli, je pekné si ho pripomenúť aspoň vo forme postavičky z filmu. U nás si vyberiete zo skutočne veľkého množstva postavičiek od najrôznejších značiek, rozličných veľkostí, materiálov či vlastností. Zistite, čo ponúkame.

Zvoľte správnu veľkosť postavičky z filmov a seriálov

Ak si vyberáte svoje obľúbené postavičky z filmov, zamerajte sa na ich výšku. Bežne sa pohybuje od 3,5 až do 122 cm, takže zvážte, aké máte možnosti a priania, a podľa toho si jednu vyberte.

Postavičky z filmov disponujú širokou paletou vlastností

Nie všetky postavičky z filmov sú rovnaké. Niektoré z nich majú pohyblivú len hlavu, iné sú pohyblivé celé, ďalšie zas naopak nepohyblivé. Niektoré dokonca vydávajú zvuky alebo svietia v tme. Pri výbere sa pozrite, akými vlastnosťami figúrka disponuje. Ak niektoré z nich oceníte, tak je to figúrka práve pre vás.

i

Postavičky z filmov majú rôzne určenia. Niektoré sú určené na zberateľské účely, iné slúžia na hranie. Záleží na vás, aký typ práve hľadáte.

Spiderman? Captain America? Na to sú tu postavičky Marvel

Marvel ponúka obrovský vesmír postáv, príbehov aj prostredia. Od toho sa odvíja aj podoba postavičiek Marvel. Korene spoločnosti Marvel siahajú až do roku 1939, kedy bolo založené komiksové vydavateľstvo. Postavičky sú z rôznych filmov, majú odlišné veľkosti aj vlastnosti. Zaobstarajte si vašu najobľúbenejšiu a ozdobte si svoju poličku.

Postavičky Marvel
Postavička Thanos

Postavičky Marvel
Postavička Captain America

i

Existujú aj špeciálne postavičky z filmov Marvel vo vyhotovení Funko POP! alebo LEGO®. Ak ste nadšeným zberateľom alebo radi staviate z kociek, určite ich neprehliadnite.

Porazte Demogorgónov! Postavičky zo seriálu Stranger Things vám pomôžu

Veľmi populárne sú postavičky zo seriálu Stranger Things. Celý program vznikol v roku 2016 v dielni Netflix a odvtedy sa teší celosvetovej popularite. Postavy ako Eleven, Mike, Will, Lucas, Max a ďalšie čelia v každej sérii novým výzvam. Pomôžte im v ich boji aspoň pomocou postavičiek.

Postavičky Stranger Things
Postavička Funko POP!

Postavičky Stranger Things
Postavička Stranger Things Vecna

Strach je cestou k temnej strane. Nenechajte postavičky z filmov Star Wars v strachu

Asi každý z nás pozná Star Wars, takže postavičky z týchto filmov netreba ani predstavovať. Otázka je, či sa pridáte skôr na temnú, alebo svetlú stranu. Chcete ostatným pomáhať, alebo chcete vziať moc do svojich rúk? Zapojte svoju fantáziu, vymyslite si svoj príbeh a zanechajte vo svete Star Wars vlastnú stopu.

Postavičky Star Wars
Postavička Baby Yoda

Postavičky Star Wars
Postavička Kylo Ren

Postavičky z filmov Star Wars nemusia byť obyčajnou dekoráciou. Ponúkame figúrky akčné, na hranie alebo zberateľské, s pohyblivou hlavou, svietiace, vydávajúce zvuky a ďalšie. Vyberte si tú vašu.

Filmové postavičky Harry Potter vás prevedú Rokfortom

Slávna knižná séria, ktorá bola aj sfilmovaná, predstavuje svoje filmové postavičky Harry Potter. Popustite uzdu svojej fantázii a začnite s Harrym, Hermionou a Ronom vlastnú epickú cestu plnú čarov a kúziel. Celý svet Harryho Pottera je skutočne bohatý, takže sa môžete naozaj vyhrať.

Postavičky Harry Potter
Postavička Harry Potter

Postavičky Harry Potter WOW Pod
Postavička Harry Potter Funko POP!

Gotham city je v obkľúčení! Postavičky z filmov Batman, spojte sa

Postavičky z filmov Batman nadväzujú na jednu z najznámejších komiksových sérií – Batman. Prvýkrát sa postava Batmana objavila v roku 1939 ako súčasť Detective Comics #27. Súčasťou jeho sveta je celý rad záporákov, ako sú Joker, Tučniak, Two-Face, Hádankár a ďalší. Postavte sa na stranu zákona spolu s Batmanom.

Postavičky Batman
Postavička Batman

Postavičky Batman
Postavička Batman WOW Pod

i

Zaujímavosťou je, že Batman alias Bruce Wayne nemá žiadne superschopnosti. S nepriateľmi zápasí pomocou vlastných síl, špeciálnych vynálezov a peňazí, ktoré zdedil po rodičoch.

Bakugani, do boja! Úžasné postavičky zo seriálu Bakugani prinášajú veľa zábavy

Pozrite sa na zvláštne gule, ktoré sa po aktivácii premenia na postavičky zo seriálu Bakugani. Avšak nie všetky sú určené na hranie, nájdete aj zberateľské kúsky v podobe Funko POP!  Figúrky Bakuganov môžu mať pohyblivé končatiny, rôzne veľkosti a niektoré dokonca svietia. Zaujímavé sú aj Bakugan arény určené na boj.

Postavičky Bakugan
Postavička Bakugan Funko POP!

Postavičky Bakugan
Postavičky Bakugan

Goo Jit Zu figúrky majú špeciálnu textúru

Goo Jit Zu figúrky sú spestrením medzi typickými postavičkami. Majú svoj špeciálny typ vyhotovenia, a navyše každý hrdina má inú náplň s fascinujúcou textúrou. Ich pravá vnútorná sila sa ukáže až vtedy, keď ich rôzne zdeformujete. Figúrky Goo Jit Zu je možné dokonca natiahnuť až trojnásobne a vždy sa vrátia do pôvodného tvaru.

Postavička Goo Jit Zu
Postavička Goo Jit Zu Spiderman

Postavičk Goo Jit Zu
Postavička Goo Jit Zu Velociraptor

Goo Jit Zu postavičky majú vzhľad hrdinov Marvel, dinosaurov z Jurského parku alebo napríklad aj Buzza Lightyeara, každá je tak úplne odlišná.

Postavičky Pokémon z vás urobia najlepšieho trénera široko ďaleko

Ak máte radi celý svet Pokémon, postavičky Pokémon budú tými pravými kúskami práve pre vás. Všetky figúrky sa predávajú vo vyhotovení Funko POP!, ale to vás rozhodne nemusí odrádzať od hrania. Naopak. Vymyslite si vlastný príbeh, bojujte s ostatnými a staňte sa tým najlepším trénerom, akého kedy svet videl.

Postavička Pokémon
Postavička Pokémon Pikachu

Postavička Pokémon
Postavička Pokémon Mr. Mime

Chcete sa báť? Zaobstarajte si Predátor figúrky

Predátor figúrky z dnes už legendárnej filmovej série pôsobia hrôzostrašným dojmom. Nájdete ich v najrôznejších vyhotoveniach, od svietiacich cez pohyblivé plastové figúrky až po tie vinylové. Rozhodnite sa, či chcete Predátora iba na výstavku, alebo si s ním užiť aj trochu zábavy.

Postavičky Stranger Things
Postavička Predator Lasershot

Postavičky Stranger Things
Postavička Predator Scout

i

Svet Predátora je rozsiahly, takže nájdeme aj rôzne Predátor figúrky ako Lasershot Predator, Gallery Hunter Predator podľa filmu Alien vs. Predator a ďalšie.

Autoboti vs. Deceptikoni: Epický súboj zaistia figúrky z filmov Transformers

Ak vás vždy zaujímal svet automobilov, ktoré sa dokážu transformovať na zabijácke stroje, potom vás ohromia figúrky z filmov Transformers. Skúste si doma vlastný súboj Optimusa Prima proti Megatronovi a nastoľte stratený poriadok sveta. Figúrky Transformers dostanete v rôznych vyhotoveniach.

Postavičky Stranger Things
Postavička Lego Transformers Optimus Prime

Postavičky Stranger Things
Postavička Transformers

Bojujte ako biely vlk alias Geralt – figúrky The Witcher ako pekná ozdoba

Figúrky The Witcher potešia každého zarytého fanúšika série Zaklínač. Pôvodný fantasy cyklus spisovateľa Andrzeja Sapkowského sa postupne dočkal niekoľkých adaptácií v podobe filmu, seriálu a slávnej hernej série. Geralt to nikdy nemal jednoduché, ale s vašou pomocou bude boj s bytosťami Chaosu predsa len o niečo jednoduchší.

Postavičky Stranger Things
Postavička The Witcher MINIX

Postavičky Stranger Things
Postavička The Witcher Yennefer

Postavičky The Witcher môžete zakúpiť ako Funko POP! figúrky alebo ako prepracované zberateľské kúsky. Okrem Geralta ponúkame aj ďalšie postavy ako Ciri či Yennefer.

Majster Splinter a korytnačí mutanti – to sú figúrky Korytnačky Ninja

Nenechajte si ujsť figúrky Ninja korytnačky. Leonardo, Raphael, Donatello, Michelangelo a majster Splinter, proti ktorým stojí celý rad záporákov ako Shredder, Krang a ďalší. A keď po všetkom tom zápasení dostanete hlad, môžete si objednať šialenú pizzu, ako to mal vo zvyku Michelangelo. Ochráňte Manhattan pred nevítanými hosťami.

Postavičky Stranger Things
Postavička Korytnačky Ninja

Postavičky Stranger Things
Postavička Korytnačky Ninja Funko POP!

Anime figúrky privedú k životu vašu obľúbenú Mangu

Vystavte si Anime figúrky z vašich obľúbených relácií a ukážte ostatným, čo máte radi. Anime je japonské označenie pre ručne kreslenú a následne počítačom generovanú animáciu pôvodom z Japonska. Väčšinu figúrok ponúkame v podobe Funko POP! , takže si môžete vytvoriť poriadnu zbierku.

Postavičky Stranger Things
Postavičky Naruto

Postavičky Stranger Things
Postavičky Jujutsu Kaisen

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Figúrka – akčná, na hranie, motív Avengers, výška 30 cm, materiál plast, s pohyblivou hlavou, s pohyblivými končatinami, vhodná od 4 rokov
24,90 €

2.
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 6 rokov, rad LEGO® Marvel, rok uvedenia 2023, balenie obsahuje 130 dielikov
13,90 €

3.
Star Wars Baby Yoda figúrka Na sklade > 10 ks
Figúrka – akčná, na hranie, zberateľská, motív Star Wars, výška 16,5 cm, materiál plast, s pohyblivými končatinami, vhodná od 3 rokov, 1 ks v balení
31,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
495 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,7 14×
Avengers Titan Hero Deluxe Hulk
Figúrka – akčná, na hranie, motív Avengers, výška 30 cm, materiál plast, s pohyblivou hlavou, s pohyblivými končatinami, vhodná od 4 rokov
24,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz15879
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,0
Harry Potter - Harry Potter
Figúrka – figúrka, soška, zberateľská, motív Harry Potter, výška 12 cm, materiál plast, nepohyblivá, vhodná od 12 rokov
31,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAdn04002
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,0
Hermione – Harry Potter
Figúrka – akčná, na hranie, motív Harry Potter, výška 12 cm, materiál PVC, nepohyblivá, vhodná od 10 rokov
32,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAdn04003
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,9 50×
Star Wars Baby Yoda - Figúrka - Animatronic Force Friend
Figúrka – akčná, na hranie, motív Star Wars, výška 16 cm, materiál plast, s pohyblivou hlavou, s pohyblivými končatinami, so zvukovými efektami, na 3 AAA batérie (je súčasťou balenia), vhodná od 5 rokov, 1 ks v balení
59,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAdn01143
5,0 12×
Star Wars Baby Yoda figúrka
Figúrka – akčná, na hranie, zberateľská, motív Star Wars, výška 16,5 cm, materiál plast, s pohyblivými končatinami, vhodná od 3 rokov, 1 ks v balení
31,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAdn01141
4,0
Batman s efektmi a akčným pásikom, 30 cm
Figúrka – akčná, zberateľská, motív Batman, výška 30 cm, materiál plast, s pohyblivými končatinami, na 3 AG13 batérie (nie sú súčasťou balenia), vhodná od 4 rokov
37,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAb1787
4,2
LEGO® Icons 10302 Optimus Prime
LEGO stavebnica – pre dospelých, vhodné od 18 rokov, rad LEGO®️ Icons, rok uvedenia 2022, balenie obsahuje 1508 dielikov
133,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO10302
5,0
Harry Potter, profesor Snape, bábika
Bábika – plastová, poznáte z Harry Potter, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 30 cm, čierna farba vlasov, palička súčasťou balenia, vhodná pre deti od 3 rokov
38,90 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz06078
5,0
Bagukan, multibalenie s exkluzívnymi svietiacimi bagukanmi S4
Set figúrok a príslušenstva – akčné postavy, na hranie, motív Bakugan, materiál plast, výška 5,5 cm, s pohyblivými končatinami, svietiace, 8 figúrok v balení, vhodné od 6 mesiacov
50,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc01924
5,0
Harry Potter - Hrad Bradavica
Set figúrok a príslušenstva – akčné postavy, doplnkové predmety, na hranie, motív Harry Potter, materiál plast, výška 16 cm, svietiace, 1 figúrka v balení, na 3 AAA batérie (nie sú súčasťou balenia), vhodné od 5 rokov
96,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HRAbz21491
4,7
Harry Potter Hermiona módna bábika
Bábika – plastová, poznáte z Harry Potter, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 26 cm, hnedá farba vlasov, palička a oblečenie súčasťou balenia, vhodná pre deti od 4 rokov
Zľavnené -13 %
25,90 € 29,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz15065
3,5
Avengers, figurka Thanos
Figúrka – akčná, na hranie, zberateľská, motív Avengers, výška 30 cm, materiál plast, s pohyblivou hlavou, s pohyblivými končatinami, vhodná od 4 rokov
23,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz02734
4,4
LEGO® Marvel 76260 Black Widow a Captain America na motorkách
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 6 rokov, rad LEGO® Marvel, rok uvedenia 2023, balenie obsahuje 130 dielikov
13,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO76260
Avengers Titan Hero Iron Man - Figúrka Varianty
4,8 10×
Avengers Titan Hero Iron Man
Figúrka – akčná, na hranie, motív Iron Man, výška 30 cm, materiál plast, s pohyblivými končatinami, vhodná od 4 rokov
18,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRApv00375
5,0
Harry Potter Figúrka Harry Potter 20 cm
Figúrka – na hranie, motív Harry Potter, výška 20 cm, materiál plast, s pohyblivou hlavou, s pohyblivými končatinami, vhodná od 5 rokov
12,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz21470
4,0
Ron Weasley – Harry Potter
Figúrka – figúrka, soška, zberateľská, motív Harry Potter, výška 12 cm, materiál plast, nepohyblivá, vhodná od 12 rokov
32,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAdn04004
5,0
Harry Potter Figúrka Hermiona 20 cm
Figúrka – na hranie, motív Harry Potter, výška 20 cm, materiál plast, s pohyblivou hlavou, s pohyblivými končatinami, vhodná od 5 rokov
12,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz21471
5,0
Bakugan Balenie špeciálny útok S6 SLD
Set figúrok a príslušenstva – akčné postavy, na hranie, motív Bakugan, materiál plast, výška 3,5 cm, 5 figúrok v balení, vhodné od 6 rokov
Zľavnené -3 %
31,90 € 32,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2045
4,5
Avn Bend And Flex Captain Marvel
Figúrka – akčná, na hranie, motív Avengers, výška 15 cm, materiál plast, vhodná od 8 rokov
15,90 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAdn01785
5,0
Harry Potter Figúrka Luna 20 cm
Figúrka – na hranie, motív Harry Potter, výška 20 cm, materiál plast, s pohyblivou hlavou, s pohyblivými končatinami, vhodná od 5 rokov
12,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz21473
4,0
Harry Potter Módna bábika
Bábika – plastová, poznáte z Harry Potter, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 26 cm, čierna farba vlasov, palička súčasťou balenia, vhodná pre deti od 4 rokov
Zľavnené -24 %
24,90 € 32,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz15064
5,0
Harry Potter – Platform 9 a 3/4 – svietiaca figúrka
Stolová lampa – detská, biela a červená farba, na nočný stolík, výška 10 cm
16,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GMERCHc0771
4,7
Schleich Harry Potter – Dobby™ 13985
Figúrka – figúrka, soška, na hranie, motív Harry Potter, výška 8 cm, nepohyblivá, vhodná od 6 rokov
10,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc06649
5,0
Schleich Harry Potter – Hagrid™ a Tesák 42638
Figúrky – na hranie, motív Harry Potter, výška 18 cm, nepohyblivé, 2 figúrky v balení, vhodné od 6 rokov
19,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc06660

Figúrky (postavičky) z filmov a seriálov

hračkyImaginarium – svet hračiek, o ktorých sme v detstve len snívali Imaginarium patrí k svetovým lídrom v dizajne a inovácii hračiek. A pretože Alzák spoznal Kiconica, je od 1.6. 2021 dostupný na ALZA SK a CZ úvodné portfólio 350 vybraných produktov.

Figúrky (postavičky) z filmov a seriálov

V kategórii Figúrky (postavičky) z filmov a seriálov máme práve teraz na Alza.sk celkom 495 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné figúrky (postavičky) z filmov a seriálov Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie figúrky (postavičky) z filmov a seriálov Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie figúrky (postavičky) z filmov a seriálov Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii figúrky (postavičky) z filmov a seriálov recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií