LEGO v APP pro AP+

Sluban Aviation - Prepravná lietadlo

Zobraziť katalóg
Sluban Aviation - Prepravná lietadlo
Stavebnica 251 dielikov, odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAa8160 Produktové číslo:  6938242952228
Sluban Aviation - Prepravná lietadlo Predaj skončil

Sluban Aviation - Prepravná lietadlo

Premýšľate nad tým o aký zaujímavý kúsok by ste mohli rozšíriť svoju domácu zbierku? Koupí stavebnice od Sluban řady Aviation potěšíte zejména chlapce, jelikož obsahuje 3 figurky a 251 dílků, z nichž lze postavit přepravní letadlo k převozu různého zboží. Stavebnica je zameraná na rozvíjanie logického myslenia a jemnej motoriky dieťaťa. Stanovená stredná obtiažnosť zostavenia. V prípade potreby je samozrejmosťou podrobný návod, ako lietadlo a vozík postaviť. Poteší aj kompatibilita so stavebnicou LEGO a možnosť si tak kombinovať a skladať stavebnicu podľa svojej fantázie.

kľúčové vlastnosti

  • vhodné pre deti od 6 rokov
  • prepravné lietadlo vrátane prepravného vozíka
  • 251 dielikov a 3 figúrky
  • stredná obtiažnosť
  • rozvíja logické myslenie a jemnú motoriku
  • podrobný návod na zostavenie vnútri škatule
  • kompatibilné so stavebnicou LEGO
  • rozmer krabice: 28,5 × 29 × 5,5 cm

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sluban Aviation - Prepravná lietadlo
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sluban Aviation - Přepravní letadlo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sluban Aviation - Transportflugzeuge. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sluban Aviation - Transportflugzeuge. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sluban Aviation - szállító repülőgép.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií