Star Wars Epizóda 8 Maska Beta 2

Zobraziť katalóg
Star Wars Epizóda 8 Maska Beta 2
Detská maska – odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAif5231c Produktové číslo:  ASRT5010993370429
Star Wars Epizóda 8 Maska Beta 2 Predaj skončil

Star Wars Epizóda 8 Maska Beta 2

Popredný výrobca hračiek HASBRO vytvoril jedinečnú masku, ktorá sa rýchlo stane neodmysliteľnou súčasťou vybavenia každého malého fanúšika kultového sci-fi snímke Star Wars: Posledný z Jediov. Originálna maska Beta zaujme na prvý pohľad. Nechajte vášho malého nadšencov vkĺznuť do sveta plného svetelných mečov, aby si naplno vychutnal zábavu s intergalaktickými hrdinami.

Hlavné prednosti detskej masky Beta

  • Maska vychádza spolu so snímkou ??Star Wars: Posledný z Jediov
  • Kvalitné spracovanie s realistickými detailmi
  • Poteší každého malého fanúšika Hviezdnych vojen
  • Vhodné ako súčasť kostýmu

Hviezdna prehliadka začína!

Úžasný doplnok poteší všetkých fanúšikov populárnej série Hviezdnych vojen. Maska Beta vyniká kvalitným spracovaním a dokonalými detailmi. Možno ju kombinovať spolu s ďalším vybavením a využívať ako súčasť kostýmu.

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
5 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
5 rokov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky Star Wars hry

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Star Wars Epizóda 8 Maska Beta 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Wars Epizoda 8 Maska Beta 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Star Wars Episode 8 Beta 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Star Wars Episode 8 Beta 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Star wars 8 Beta 2 maszk.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií