Sylvanian Families Dedinská klinika

Zobraziť katalóg
Sylvanian Families Dedinská klinika
5 1 hodnotení
Doplnky k figúrkam – rozmery 32×26×19cm, vrátane príslušenstva, bez figúrok, vhodné pre deti od 3 rokov
Kód:  HRAjd0425 Produktové číslo:  5054131050965
Sylvanian Families Dedinská klinika Predaj skončil

Sylvanian Families Dedinská klinika

Ale nie, vaše Sylvanian Families zvieratko je choré? Nebojte sa a utekajte s ním na kliniku. V Sylvanian dedinke samozrejme jedna taká je. Je to tá pekná budova v jemných pastelových farbách. Posaďte postavičku do čakárne a vyčkajte až vás sestrička zavolá k lekárovi. To vaše zvieratko iste poslúchne fonendoskopom a predpíše nejaké lieky, aby bolo malému pacientovi čoskoro lepšie. Postavte Sylvanian figurkám ordináciu tak, ako sa vám bude páčiť. 

Kľúčové vlastnosti hernej súpravy Sylvanian Families Vidiecka klinika

  • Budova kliniky kompatibilná s ostatnými stavbami Sylvanian Families
  • Súprava obsahuje 45 kusov doplnkov a nálepiek
  • Pekne prepracované detaily doplnkov
  • Balenie neobsahuje figúrku
  • Alternatíva k hre s bábikami
  • Hra podporuje u detí rozvoj emócií a jemnej motoriky
  • Fantázii pri hraní príbehov sa medze nekladú

Dedina Sylvanian Families

Japonské postavičky Sylvanian Families vznikli už v roku 1985 a hneď si ich obľúbili deti na celom svete. Pôvodne išlo o rodinky lesných zvierat, postupne pribúdali aj iné druhy ako mačky, psy, tučniaky, opice a ďalšie. Existuje mnoho zvieracích zoskupení a nespočetné množstvo doplnkov, ktoré je možno každej mini rodinke zaobstarať. Počnúc domčekmi s autami, končiac všetkými nenahraditeľnými doplnkami.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sylvanian Families Dedinská klinika Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Venkovská klinika. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families 5096 Country Clinic - Landklinik. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families 5096 Country Clinic - Landklinik. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sylvanian Families Vidéki Klinika.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií