AP+ nový vizuál Premium Week Samsung

T2M kvadrokoptéra - Spyrit FPV RTF 2,4GHz s kamerou režim 2

Zobraziť katalóg
T2M kvadrokoptéra - Spyrit FPV RTF 2,4GHz s kamerou režim 2
Dron - kvadrokoptéra, 3D flip, HD kamera s rozlíšením 1280 x 720 px
Kód:  HRAa6199 Produktové číslo:  3410560051669

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

T2M kvadrokoptéra - Spyrit FPV RTF 2,4GHz s kamerou režim 2 Predaj skončil

T2M kvadrokoptéra - Spyrit FPV RTF 2,4GHz s kamerou režim 2

Posledné mesiace prajú dronom a nový model od spoločnosti T2M vás milo prekvapí nízkou cenovkou. Kvadrokoptéra Spyrit FPV RTF je totiž vybavená rotormi s priemerom 135 mm a skvele drží vo vzduchu. Práve stabilné letové vlastnosti sú veľmi príjemné aj pre nováčikov v tomto odbore.

Štartovací dron pre nováčikov

Konštrukcia z kvalitného pružného plastu chráni všetky časti modelu proti poškodeniu. Podvozok zabezpečí stabilitu pri vzlete aj pristátí a ochranné oblúky vrtulí zabránia ich poškodeniu pri nechcenom páde. Skvele si zalietate vonku, ale aj doma. V každom prípade vás očarí funkcia 3D flip, ktorá po stlačení tlačidla na dodávanom ovládači vykoná dokonalý premet.

Kľúčové vlastnosti

  • S kvadrokoptérou nebude nikdy nuda
  • Doba letu cca 7 minút
  • Maximálny dosah ovládania modelu je 50 - 100 metrov

HD kamera pre nevšedné zábery

Spyrit FPV RTF má vo svojej výbave tiež HD kameru s rozlíšením videa 1 270 × 720 pixelov, ktorá pomocou WiFi prenosu prenáša obraz napríklad na mobilný telefón alebo tablet. Pre ovládanie kamery a živý FPV náhľad je určená aplikácia DRONE FPV, ktorá je kompatibilná s mobilnými telefónmi s operačným systémom iOS (iOS 5.0 a vyššie) a Android (Android 4.1 a vyššie).

Set obsahuje:
Zostavený model Spyrit s HD kamerou
Päťkanáloý vysielač 2,4 GHz v režime 2 (plyn vľavo)
Náhradné vrtuľové listy
Ochranné oblúky vrtulí
USB nabíjací kábel pohonnej batérie
Držiak mobilného telefónu
Náradie

 

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Obsah balenia
Dron Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, opravdu je u tohoto modelu rozliseni videa 1.280 x 720 (720p)? Na strankach vyrobce se zda ze 720p video umi jen model T5146 zatimco model s live prenosem na mobil (u vas tedy tento model s mod2) ma rozliseni jen 480p. Dekuji za odpoved

. Chcel by som si objednať Dron HRAa6199 ale chcel by som si k nemu objednať aj druhý akumulátor , akým spôsobom sa k tomu dostanem? Ďakujem

Diskusia a poradňa k T2M kvadrokoptéra - Spyrit FPV RTF 2,4GHz s kamerou režim 2
Príslušenstvo pre T2M kvadrokoptéra - Spyrit FPV RTF 2,4GHz s kamerou režim 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si T2M kvadrokoptéra - Spyrit FPV RTF 2,4GHz s kamerou mód 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte T2M quadcopter - Spyrit FPV RTF 2,4 GHz Kamera-Modus 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte T2M quadcopter - Spyrit FPV RTF 2,4 GHz Kamera-Modus 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: T2m- Quadcopter - Spyrit FPV 2.4GHz RTF kamera üzemmódban 2.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií