AD homeoffice PET

TRONIC Professional - Ruské koleso

Zobraziť katalóg
TRONIC Professional - Ruské koleso
Stavebnica odporúčaný vek od 12 rokov
Kód:  HS035 Produktové číslo:  4047385101324
TRONIC Professional - Ruské koleso Predaj skončil

TRONIC Professional - Ruské koleso

Ruské koleso je ďalší stavebnica z podarenej edície TRONIC Professional. Táto stavebnica sa skladá z 1050 dielikov , Ktoré sú vyrobené z vysoko kvalitného kovu a plastu. Po jej zostavení dieťa získa ruské koleso , Ktoré je poháňané solárnym zariadením . V balení samozrejme nechýba všetky nástroje potrebné pre zostavenie a návod na obsluhu s názornými obrázkami pre jednoduchú montáž. Stavebnica je vhodná pre deti od 12 rokov, poteší však aj dospelých staviteľa.

Tronico Professional sú zábavné stavebnice, ktoré pripomínajú legendárny český Merkúr. Jednotlivé diely stavebnice sú z kovových alebo plastových dielov , Ktoré sa do seba montujú pomocou skrutiek a matíc . Tieto kvalitné stavebnice deťom okrem zábavy pomôžu rozvíjať kreativitu, motorické schopnosti a predstavivosť . Svojou prepracovanosťou a precíznym prevedením představujíí skutočne lákavú výzvu.

Parametre a špecifikácie:

Edícia:
TRONIC Professional

Počet dielikov:

1050

Materiál:
Kov + plast

Rozmery:
42 x 24,5 x 23 cm

Hmotnosť:
1,9 kg

Odporúčaný vek:

12+

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TRONIC Professional - Ruské koleso
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRONICO Professional - Ruské kolo . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tronic Professional - Riesenrad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tronic Professional - Riesenrad. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TRONICO Professional - Óriáskerék.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií