Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

VisionBook 10Wi Pre Cooking edition + odnímateľná klávesnica CZ / US layout

Zobraziť katalóg
VisionBook 10Wi Pre Cooking edition + odnímateľná klávesnica CZ / US layout
Tablet PC Intel Atom x5 Z8300 Cherry-Trail, dotykový 10.1 "IPS 1280x800, RAM 2 GB DDR3L, 32 GB + microSD, WiFi, BT 4.0, microUSB, microHDMI, microSDHC slot, batéria 7000 mAh, Windows 10 Home edícia + MS Mobile Office, předoinstalována aplikácie na varenie
Kód:  VB0352b2 Produktové číslo:  UMM200V1C

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VisionBook 10Wi Pre Cooking edition + odnímateľná klávesnica CZ / US layout Predaj skončil

VisionBook 10Wi Pre Cooking edition + odnímateľná klávesnica CZ / US layout


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
multifunkčné elegancia

multifunkčné elegancia

Elegantný a cenovo dostupný tablet. Strieborno-čierne telo ukrýva dostatočný výkon, ktorý vám umožní plynulú prácu i zábavu. Hranie hier aj prezeranie internetu bude príjemné vďaka multidotykovému 10,1 "displeji s jemným rozlíšením 1280 × 800.


vysoký výkon

Tablet je vybavený operačným systémom Microsoft Windows 10. Výkon zaisťuje štvorjadrový procesor Intel Atom x5 Z8300 s maximálnou frekvenciou 1,84 GHz, ktorému sekunduje grafický akcelerátor Intel HD Graphics. Dostatok priestoru pre uloženie vašich dát a aplikácií zaistí interná flash pamäť o kapacite 32 GB. Tá sa dá ľahko rozšíriť pomocou microSD karty s kapacitou až 128 GB.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
vysoký výkon

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
pohodlná komunikácia

pohodlná komunikácia

Svoje zážitky z ciest zachytíte 2Mpx fotoaparátom a pre komunikáciu s priateľmi poslúži predný webkamera. Samozrejmosťou je prítomnosť WiFi modulu. Skvelou vlastnosťou je funkcia USB OTG, ktorá umožní prepojiť tablet s iným zariadením a nabíjať tak napríklad mobilný telefón cez USB pomocou tabletu alebo pripojiť váš flash disk. V balení nájdete tiež odnímateľnou dokovaciu klávesnicu.


Office Mobile

Aplikácia Office Mobile (Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile a OneNote) sú od základu navrhnuté pre dotykové ovládanie, ponúkajú známe prostredie, ktoré zákazníci Office očakávajú, a poskytujú možnosti, ktoré užívatelia potrebujú, aby mohli byť produktívny na cestách. Tieto aplikácie sú vytvorené pre zariadenia s obrazovkou o veľkosti 10,1 palca alebo menšie.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém
Microsoft Windows Hotovo!

Softvér

Operačný systém
Microsoft Windows Hotovo!
Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Lze dobíjet z powerbanky přes microUSB? Umí pracovat v multitaskingu?

Diskusia a poradňa k VisionBook 10Wi Pre Cooking edition + odnímateľná klávesnica CZ / US layout
Príslušenstvo pre VisionBook 10Wi Pre Cooking edition + odnímateľná klávesnica CZ / US layout Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VisionBook 10Wi Pro Cooking edition + odnímatelná klávesnice CZ/US layout. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vision 10Wi Zum Kochen Ausgabe + abnehmbare Tastatur GB / US-Layout. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vision 10Wi Zum Kochen Ausgabe + abnehmbare Tastatur GB / US-Layout. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VisionBook 10Wi főzésre kiadás + levehető billentyűzet GB / US elrendezés.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií