MS hokej Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Hráčske hokejové prilby

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
(2)
šport
Hokej
(2)
Hokejbal
(2)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Hráčska hokejová prilba je základným ochranným prvkom pre každého, kto vstupuje na ľad. Bez ohľadu na to, či ste profesionálny hráč alebo amatér, správne padnúca výbava pomôže predísť vážnym zraneniam. Viac môžete hráčske hokejové prilby a ich druhy preskúmať nižšie.

Pokračovať

Hráčska hokejová prilba na ľadový a pozemný hokej

Hráčska hokejová prilba zaistí, že bezpečnosť pri hre bude na prvom mieste, či už je vaším bojiskom ľad alebo suchý povrch ihriska.

Hráčska hokejová prilba na ľadový hokej

Hráčska hokejová prilba pre hráčov ľadového hokeja je navrhnutá tak, aby poskytovala ochranu proti nárazom z pukov, stretom s hokejkami a nárazom počas pádov na ľad. Tieto prilby často obsahujú plexisklo alebo mriežku na ochranu tváre.

Hráčska hokejová prilba na pozemný hokej

Hráči pozemného hokeja môžu čeliť menším rizikám nárazov, ale stále potrebujú kvalitnú ochranu hlavy pred loptou a hokejkami. Prilby pre pozemný hokej bývajú ľahšie s väčším dôrazom na vetranie, avšak mriežka na tvár zostáva štandardom.

i

Pri hráčskej hokejovej prilbe dbajte na bezpečnosť

Pri hráčskej hokejovej prilbe, bez ohľadu na to, akú farbu si vyberiete, je najdôležitejším faktorom jej správna veľkosť a bezpečnostná špecifikácia. Hokej je rýchla a kontaktná hra a správna prilba je kľúčom k vašej ochrane na ľade.

Hráčska hokejová prilba pre dospelých

Hráčska hokejová prilba pre dospelých hokejistov kladie dôraz na kombináciu komfortu, ochrany a výkonu. S obvodom hlavy v rozmedzí 57 – 62 cm sa veľkosti pohybujú od XS do L. Prilby pre dospelých často obsahujú sofistikovanejšie systémy vetrania, nastaviteľné popruhy a výstuhy pre lepšiu ochranu pri strete.

Juniorské hokejové prilby

Ako deti rastú, ich potreby sa menia, a tak aj juniorské hokejové prilby sú konštruované tak, aby vyhovovali rastúcemu telu a zvyšujúcej sa intenzite hry. Tieto prilby sú robustnejšie a často obsahujú pokročilejšie ochranné technológie.

Detské hráčske hokejové prilby

Detské hráčske hokejové prilby sú špeciálne navrhnuté tak, aby poskytovali maximálnu bezpečnosť malým hokejistom. Detské prilby sú obvykle menšie a ľahšie, ale stále poskytujú rovnakú úroveň ochrany ako produkty pre dospelých.

Hráčska hokejová prilba s mriežkou je vyhľadávaná najmä medzi amatérskymi hráčmi a mladými športovcami. Mriežka ponúka vynikajúcu ochranu tváre, zatiaľ čo zaisťuje dobrý prietok vzduchu a zabraňuje zahmleniu.

Rôzne farebné spracovania hráčskej hokejovej prilby

Hráčske hokejové prilby sa v našej ponuke nachádzajú v celej škále rôznych farebných spracovaní. Vyberať môžete z klasických čiernych a bielych variantov, ale nájdete aj žlté, modré, červené alebo nevšedné ružové prilby. Je len na vás, aké farebné spracovanie si z našej ponuky vyberiete.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
CCM Tacks 910 Combo SR, čierna, Senior, veľ. M, 55 – 60 cm - Hokejová prilba
M
Varianty
CCM Tacks 910 Combo SR, čierna, Senior, veľ. M, 55 – 60 cm
Hokejová prilba – pre dospelých, hráčska, veľkosť M, na obvod hlavy do 60 cm, mriežka súčasťou, vhodná aj na hokejbal, čierna farba, modelový rad Tacks
281,14 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPThok839
CCM Fitlite 80 SR, biela, Senior, veľ. S, 51 – 56 cm
Hokejová prilba – pre dospelých, hráčska, veľkosť S, na obvod hlavy do 56 cm, vhodná aj na hokejbal, biela farba, modelový rad Fitlite
78,84 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPThok916

Hráčske hokejové prilby

V kategórii Hráčske hokejové prilby máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Hráčske hokejové prilby – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hráčske hokejové prilby Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie hráčske hokejové prilby Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie hráčske hokejové prilby Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii hráčske hokejové prilby recenzie
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií