AD elektro Motorola EDGE 50

HTC Desire 516 Dark Grey Dual SIM

Zobraziť katalóg
HTC Desire 516 Dark Grey Dual SIM
3,7 10 hodnotení
Mobilný telefón 5.0" QHD 960x540, Procesor Qualcomm Snapdragon 200 Quad core 1,2 GHz, RAM 1 GB, interná pamäť 4 GB, MicroSD až 32 GB, fotoaparát 5 Mpix, GPS / GLONASS, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, 3G , Micro USB, Android 4.3
Kód:  RQ130e1a2e

HTC Desire 516 Dark Grey Dual SIM

Multitasking hračkou

HTC vydáva cenovo zaujímavý, avšak dosť výkonný a elegantne vyzerajúci telefón. Štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 200 s taktom 1,2 GHz Vás poteší hraním hier s podmanivou 3D grafikou, ktorú si vychutnáte na displeji s nadštandardnou uhlopriečkou 5". Procesor má výkon na rozdávanie a poráža aj niektoré 2x drahšie telefóny. Desire 516 ponúka rozšírené možnosti využitia vďaka dvom slotom na SIM karty. Spolu s vysokorýchlostným mobilným pripojením LTE a 1 GB operačnej pamäte zase dostanete zrýchlené vykresľovanie stránok pri surfovaní po internete aj plynulý chod celého radu aplikácií.

Stále v obraze

Funkcia HTC BlinkFeed Vám umožňuje navrhnúť vlastnú domovskú obrazovku. Sami si vyberte sociálne siete, správy a obľúbené spravodajské kanály, z ktorých budete dostávať aktuálne informácie. Tie sa budú naživo streamovať na domovskú obrazovku vášho telefónu. Všetky aktuálne informácie tu máte ako na dlani.

Funkcia videa so zaujímavosťami skladá dokopy vaše fotografie a videá z rôznych udalostí a vytvára z nich videá podkreslené rôznymi hudobnými motívmi s vizuálnymi efektmi, ktoré si vyberiete sami. Na úpravu videa nepotrebujete žiadny ďalší softvér ani znalosti.

Všetko v jednom

Hardvérová výbava ďalej ponúka 5 Mpx fotoaparát pre zachytenie zážitkov, nechýba ani predná kamerka, ktorú využijete napríklad v kombinácii so Skypom. Ak budete požadovať rozšírenie 4GB interného úložiska, doplniť ho môžete kartou microSD s kapacitou až 32 GB. V prírode ani na cestách sa nestratíte so satelitnou lokalizáciou GPS. Bezdrôtová prepojiteľnosť siete WiFi a Bluetooth pre slúchadlá či handsfree je potom úplnou samozrejmosťou. Dodávaná Li-Pol batéria má kapacitu skvelých 1950 mAh pre dlhšiu dobu mimo dosahu dobíjania.

Parametre a špecifikácia

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Uhlopriečka displeja
5" (12,7 cm) Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
5" (12,7 cm) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HTC Desire 516 Dark Grey Dual SIM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC Desire 516 Dark Grey Dual SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HTC Desire 516 Dark Grey Dual SIM.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií