Alzaboxy Q1 Stellar Blade

HTC Face Cushion Narrow

Zobraziť katalóg
HTC Face Cushion Narrow
4,5 2 hodnotení
Vložka – penová pre HTC Vive
Kód:  CES9a03d Produktové číslo:  99H20269-00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HTC Face Cushion Narrow

Systém pre virtuálnu realitu HTC Vive patrí k hitom súčasnosti, dlhšie používanie tohto headsetu však nie je práve príjemné. Existuje však jednoduché riešenie! Penová vložka HTC Face Cushion Narrow totiž zaručuje, že sa budete cítiť výrazne pohodlnejšie a vaše čelo a líca nebudú počas hrania nijako trpieť. Balenie pritom obsahuje hneď dve penové vložky. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tady se termin dodani menil uz snad 15x. Coz by se s hodne zavrenyma ocima dalo pochopit, pokud by u toho nebylo napsano "na ceste". Posledni dobou to jde po dnech, 21.1., 22.1., 24.1., 25.1., nemluvim o tom minulem roku, kdy jsem to uz dvakrat objednal a zase zrusil. To je tak tezke overit, zda uz je to opravdu na ceste a urcite termin prijezdu zbozi? Jak je mozne, ze uvadite na ceste s terminem a pak to tolikrat posunete? Tak nepiste na ceste, ale ze cekate teprve na potvrzeni od vyrobce. Sorry, ale tohle dokaze cloveka neuveritelne nastvat a zakaznika dokonale ztratit. Sorry, uz jsem to mohl mit ctvrt roku primo z HTC doma po dnesku to jdu rovnou objednat tam. Abych prispel do diskuse ostatnim cekajicim zakaznikum, kteri virtualku koupili nove - tak necekejte, tohle fakt asi nema konce.

Zdravím, je možné objednat Narrow Face Cushion for VIVE Pro ? Odkaz do neznáma

Dobrý den, jak se liší verze Narrow a Wide? Děkuji

A jeste doplnujici otazka. Obsahuje tato polozka pri cene 799 Kc dva kusy vystelky nebo jen jeden? Dekuji.

Zdravim, nevite, kdy bude radove toto zbozi skladem. Vanoce stihneme? Dekuji.

Diskusia a poradňa k HTC Face Cushion Narrow
Príslušenstvo pre HTC Face Cushion Narrow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC Face Cushion Narrow. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HTC Face Cushion Narrow. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HTC Face Cushion Narrow.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií