Hubelino Hravé počítanie

Zobraziť katalóg
Hubelino Hravé počítanie
Stavebnica – kompatibilná s LEGO Duplo, odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAif7345 Produktové číslo:  4250331410078 Stránky výrobcu
Hubelino Hravé počítanie Predaj skončil

Hubelino Hravé počítanie

Radi by ste začali učiť vaše dieťa počítať, ale neviete ako začať? Skúste to so stavebnicou Hubelino Hravé počítanie. Ide o hravú súpravu, ktorá je navrhnutá špeciálne na učenie matematických príkladov hravou formou. Vaše deti sa tak budú učiť a zároveň sa hrať. Súprava obsahuje 115 kociek, 1 základnú dosku a 4 malé doštičky. S touto stavebnicou budú deti matematiku milovať. Môžete ju zakúpiť dieťaťu už od 4 rokov. Zabavte vaše deti náučnou stavebnicou Hubelino hravé počítanie!

Kľúčové vlastnosti stavebnice Hubelino Hravé počítanie

  • Nemecká výroba
  • Spĺňa normu EN71
  • Kvalitné a bezpečné spracovanie
  • Hravá forma učenia matematických príkladov
  • Vhodná už od 4 rokov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hubelino Hravé počítanie Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hubelino Hravé počítání. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hubelino Steine zählen - Rechnen lernen Lernspiel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hubelino Steine zählen - Rechnen lernen Lernspiel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hubelino Játékos számolás.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií