PET Aplikace

I-TEC USB-C Flat dokovacia stanica s Power Delivery 60W + I-TEC univerzálna nabíjačka 60 W

Zobraziť katalóg
I-TEC USB-C Flat dokovacia stanica s Power Delivery 60W + I-TEC univerzálna nabíjačka 60 W
5 2 hodnotení
Dokovacia stanica – USB-C, flat, HDMI, čítačka kariet, RJ45 Ethernet, USB 3.0, Power delivery 60W, univerzálny USB-C zdroj 60W
Kód:  JP9092 Produktové číslo:  C31FLATV260W Stránky výrobcu
I-TEC USB-C Flat dokovacia stanica s Power Delivery 60W + I-TEC univerzálna nabíjačka 60 W Predaj skončil

I-TEC USB-C Flat dokovacia stanica s Power Delivery 60W + I-TEC univerzálna nabíjačka 60 W

Dokovacia stanica je nenahraditeľným príslušenstvom pre váš notebook. Predovšetkým u ultrabookov, ktoré disponujú menšou výbavou, zaručí výhody veľkého počtu prídavných konektorov a zdierok. Značne zvýšia využiteľnosť vášho notebooku, podporia vás pri lepšej organizácii pracovného stola a od elektroniky sa odpojíte ihneď. Dokovacia stanica I-TEC sa môže pýšiť napájacím adaptérom s výkonom 60 W, pripojený laptop je vďaka nej stále napájaný . Na prepojenie dokovacej stanice I-TEC USB-C Flat dokovacia stanica s Power Delivery 60W + I-TEC univerzálna nabíjačka 60 W a notebooku slúži rozhranie Thunderbolt. Veľké množstvo rozširujúcich portov tvoria konektory typu HDMI, USB-A 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A 3.2 Gen 2 (3.1 gen. 2), USB-C 3.2 Gen 2 (3.1 gen. 2) a RJ-45. Na nevšedný prehľad pri práci je tu k dispozícii možnosť zapojiť viac monitorov. Ak ide o rozmery, stretnete sa s 7 × 2,2 × 28 cm a hmotnosťou 198 g.

Dôležité parametre dokovacej stanice I-TEC USB-C Flat dokovacia stanica s Power Delivery 60W + I-TEC univerzálna nabíjačka 60 W

  • Stanica ponúka konektory HDMI, USB-A 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A 3.2 Gen 2 (3.1 gen. 2), USB-C 3.2 Gen 2 (3.1 gen. 2) a RJ-45
  • K notebooku sa dokovacia stanica I-TEC pripojí cez Thunderbolt
  • Adaptér ponúka výkon 60 W na neustále nabíjanie notebooku
  • Možnosť zapojenia niekoľkých monitorov
  • Rozmery: 7 × 2,2 × 28 cm
  • Hmotnosť: 198 g
Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda tato dokovací stanice podporuje notebook Lenovo IdeaPad 5 14IIL05 Platinum Grey. Děkuji za odpověd.

Radši se ujistím, podporuje tedy hdmi 2.0 když je uvedeno 4k@60hz po hdmi?

Diskusia a poradňa k I-TEC USB-C Flat dokovacia stanica s Power Delivery 60W + I-TEC univerzálna nabíjačka 60 W
Príslušenstvo pre I-TEC USB-C Flat dokovacia stanica s Power Delivery 60W + I-TEC univerzálna nabíjačka 60 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si I-TEC USB-C Flat dokovací stanice s Power Delivery 60W + I-TEC univerzální nabíječka 60W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte I-TEC USB-C Flach-Dockingstation mit 60W Netzteil + I-TEC Universal-Ladegerät 60W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte I-TEC USB-C Flach-Dockingstation mit 60W Netzteil + I-TEC Universal-Ladegerät 60W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: I-TEC USB-C lapos dokkolóegység Power Delivery 60W + I-TEC 60W univerzális töltő.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií