Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
P&G boost Effaclar

ICONNECTIVITY iConnectAUDIO4+

Zobraziť katalóg
ICONNECTIVITY iConnectAUDIO4+
Zvuková karta – profesionálna zvuková karta, počet analógových vstupov: 4×LR/TRS, počet analógových výstupov: 4, vzorkovacia frekvencia: 44.1kHz, 48kHz, 88.2.kHz, 96kHz, technológia Audio passThru
Kód:  ICO003f Produktové číslo:  HN165554
ICONNECTIVITY iConnectAUDIO4+ Predaj skončil

ICONNECTIVITY iConnectAUDIO4+

Ak hľadáte extra odolnú, profesionálnu zvukovú kartu, ktorá sa ale zároveň bude jednoducho používať, skúste zamerať svoju pozornosť na ICONNECTIVITY ConnectAUDIO4+. Svoje využitie nájde v každom domácom i (polo)profesionálnom nahrávacom štúdiu, kde si hravo poradí so všetkým, čo k nej pripojíte: Stačí len pripojiť mikrofóny, nástroje, syntetizátory – a je jedno či moderné, alebo retro – či mixážny pult. Ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne vďaka dotykovému displeju na čelnom paneli. Môžete dokonca pripojiť aj dva počítače zároveň, karta využíva modernú technológiu AudioPassThru.

Kľúčové vlastnosti zvukovej karty ConnectAUDIO4+

  • Napájanie pomocou USB, nie je potrebný adaptér do zásuvky
  • Veľmi jednoduché nastavenie a ovládanie pomocou dotykového displeja
  • Kovové šasi zaistí dokonalú odolnosť
  • K dispozícii sú štyri analógové vstupy
  • Karta ponúka vzorkovacie frekvencie: 44,1 kHz, 48 kHz a 96 kHz
  • Štvorica prémiových mikrofónnych predzosilňovačov s fantómovým napájaním až 48 V

Domáce štúdio v malom zariadení

Zvuková karta Iconnectivity ConnectAudio 4+ sa stane srdcom vášho domáceho štúdia. Stane sa miestom, ktoré umožní preniesť vaše hudobné nápady do počítača. K dispozícii sú štyri vstupy 2XLR/TRS a štyri analógové vstupy na pripojenie mikrofónov, nástrojov alebo vybavenia pre DJ, ako je gramofón alebo mixážny pult. Karta je schopná pracovať na vzorkovacích frekvenciách 44,1 kHz, 48 kHz a 96 kHz. K dispozícii je výstup na slúchadlá (veľký Jack) aj jeden vstup/výstup DIN na MIDI zariadení.

Softvérové ??vybavenie ako súčasť balíka

Výrobca Iconnectivity ku karte pribalil aj základné, plne kompatibilné softvérové ??vybavenie. Okamžite sa tak môžete pustiť do nahrávania vlastnej muziky. Spoločne s kartou dostanete program Ableton Live Lite, profesionálny štúdiový audioeditor, ktorý umožňuje kompletnú produkciu skladby, od prípravy zvukov cez nahrávanie, mix i konečné renderovanie. A k tomu, aby bola vaša zvuková paleta čo najširšia, vám pomôže Big Fish Audio, jedinečná zbierka prémiových virtuálnych inštrumentov, samplov a slučiek. Popustite uzdu svojej kreativite a tvorte muziku tak, ako ste ju doteraz počuli len vo svojej hlave.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ICONNECTIVITY iConnectAUDIO4+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ICONNECTIVITY iConnectAUDIO4+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ICONNECTIVITY iConnectAUDIO4+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ICONNECTIVITY iConnectAUDIO4+.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií