AD květen univerzal P&G boost

Imetec 8138 Duetta

Zobraziť katalóg
Imetec 8138 Duetta
Tyčový vysávač – 2v1, tyčový, ručný, bezvreckový, batéria Ni-MH, prachový zásobník 0,6l, doba prevádzky 30min, modro-biely
Kód:  IMEVTS02 Produktové číslo:  8138
Imetec 8138 Duetta Predaj skončil

Imetec 8138 Duetta

Zjednodušte si nepopulárne upratovanie domácnosti na maximum a stavte na šikovný tyčový/ručný vysávač Imetec 8138 Duetta. Ponúka vám odnímateľnú ručnú jednotku, s ktorou hravo dočiahnete na vysoké miesta či vysajete omrvinky z čalúnenia. Tento bezvreckový cyklónový vysávač má v sebe zabudovanú Ni-MH batériu a umožňuje tak pohodlné upratovanie bez nepraktického kábla. Dokáže vydržať až 30 minút v prevádzke, potom je potrebné akumulátor nabiť pomocou 1,8 m káblu.

Ľahký, 2,5-kilový vysávač kompaktných rozmerov môžete mať vždy po ruke, a je tak vhodný aj pre každodenné používanie. Jeho konštrukcia je prispôsobená na pohodlné čistenie aj tých najužších miest a súčasťou balenia je aj štrbinová hubica, vďaka ktorej dostanete nečistoty z každej medzery. Do výbavy patrí spoľahlivý cyklónový filter, ktorý jednoducho vyčistíte opláchnutím vodou. Samozrejmosťou je ľahké vyprázdňovanie prachového kontajnera bez nepríjemného kontaktu s nečistotami.

Moderný tyčový/ručný vysávač Imetec

  • Rýchly, efektívny a extra ľahký
  • Skvelý pomocník pre každodenné upratovanie
  • Vybavený praktickou turbo kefou
  • Vďaka bezkáblovému systému ho ľahko presuniete do inej miestnosti
  • Ni-MH batéria vydrží až 30 minút nepretržitej prevádzky
  • Napájanie 18 V pre vysoký výkon a dlhú autonómiu batérie
  • Cyklónová technológia maximalizuje sací výkon a životnosť filtra
  • Umývateľná nádoba na prach s objemom 0,6 litrov
  • Súčasťou príslušenstva sú kefová a štrbinová hubica
  • Bonusom je hubica na čalúnenie a držiak na príslušenstvo
  • Jedinečný dizajn kombinujúci modrú a bielu farbu

Spoľahnite sa na cyklónovú technológiu

Bezvreckový vysávač Imetec využíva k vylučovaniu nečistôt obľúbený cyklónový efekt. Vyberateľný cyklónový filter oddeľuje povysávané čiastočky nečistôt a prachu od prúdu vzduchu a ukladá ich do zbernej nádoby s kapacitou 0,6 l. Cyklónová technológia udržuje stály sací výkon a navyše ušetríte za nákupy vrecúšok.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Imetec 8138 Duetta
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IMETEC 8138 Duetta. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Imetec 8138 Duetto. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Imetec 8138 Duetto. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Imetec 8138 Duetto.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií