P&G boost P&G boost

Inakustik Star LS Mikado 40m

Zobraziť katalóg
Inakustik Star LS Mikado 40m
Audio kábel štandardné reproduktorový, Mini spool Euro, 2 x 0.75 mm2, transparentná
Kód:  INA00a9c Produktové číslo:  010017409 Stránky výrobcu
Inakustik Star LS Mikado 40m Predaj skončil

Inakustik Star LS Mikado 40m

Klasický transparentné reproduktorový kábel od spoločnosti InAkustik, ktorá má v obore dlhoročnú prax a kladie veľký dôraz na kvalitu spracovania a spokojnosť zákazníkov. K správnemu prepojenie zosilňovača alebo reproduktora je dvojlinka odlíšená tvarom jednotlivého kábla, čo vedie k urýchleniu práce. Jadro je tvorené jemnými vodičmi z bezkyslíkatej medi zabezpečujúci najkvalitnejšie zvuk a vďaka silnej izolácii ochranného plášťa je zaistená dlhá životnosť kábla. Vhodný pre prepojenie domáce reprosústavy alebo reproduktorov v aute. K ľahkému odvíjanie kábla slúži cievka (Euro spool).

Kľúčové vlastnosti

  • Flexibilná, jednoduchá inštalácia
  • Univerzálne použitie
  • Značenie plus / mínus
  • Reproduktorový kábel bez koncoviek
  • Mini spool Euro

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Inakustik Star LS Mikado 40m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Inakustik Star LS Mikado 40m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Inakustik Stern LS Mikado 40 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Inakustik Stern LS Mikado 40 m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Inakustik Csillagok LS Mikado 40 m.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií