Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal AD 1. týden květen

INDESIT CAA 55 NX

Zobraziť katalóg
INDESIT CAA 55 NX
Chladnička kombinovaná, výška 174 cm, objem 150/84 l, A+, Super Freeze, Antibakteriálna ochrana, Automatické odmrazovanie chladničky, 2 police v chladničke + 2 zásuvky na zeleninu, držiak vajec, 2x výrobník ľadu, antikoro, V x Š x H: 174 x 54,5 x 58 cm
Kód:  FAC2451l Produktové číslo:  CAA55NX Stránky výrobcu

INDESIT CAA 55 NX

174 cm vysoká antikorová chladnička s dvoma výrobníkmi ľadu je skvelou voľbou na krásne vychladené nápoje v horúcich dňoch. Užije si ich celá stredne početná rodina, pre ktorú je táto chladnička určená.

Vnútorný priestor

Vnútorný priestor v chladiacej časti obsahuje dve poličky z tvrdeného skla a dve priehradky na zeleninu a ovocie. Poličky sa dajú výškovo polohovať, a tak sa sem zmestia aj veľké hrnce. Do dvierok uložíte aj vysoké fľaše a nechýba ani stojanček na vajíčka. V mrazničke s objemom 84 litrov nájdete 4 poličky a už spomínané 2 výrobníky ľadu.

Moderné technológie

Tento model sa pýši funkciou Super Freeze s rýchlym zmrazovaním a antibakteriálnou ochranou tesnenia, takže možnosť vzniku a tvorby baktérií či plesní je znížená na minimum. Chladnička za 24 hodín zamrazí 2 kg potravín a v prípade výpadku prúdu zostanú potraviny bezpečne zmrazené až 13 hodín.

Doplňujúce informácie:

Funkcie:
Mechanické ovládanie
Super freeze - rýchle mrazenie
Antibakteriálna ochrana
Automatické odmrazovanie chladničky

Konštrukcia:
Poličky v chladničke: 2 (bezpečnostné sklo)
Zásuvky na zeleninu: 2
Držiak na vajíčka: 1
Zásuvky v mrazničke: 4 (transparentné)
Výrobník ľadu Ice 3: 2

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre INDESIT CAA 55 NX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT CAA 55 NX.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií