AD elektro AD elektro

Hotpoint-Ariston MWHA 2824 B

Zobraziť katalóg
Hotpoint-Ariston MWHA 2824 B
5 1 hodnotení
Mikrovlnná rúra - 900 W, objem 28 l, 5 úrovní výkonu, 10 automatických programov varenia, gril, rozmrazovanie, Crisp tanier, príslušenstvo na varenie v pare, otočný tanier 31,5 cm, čierna
Kód:  FBM4120c2 Produktové číslo:  MWHA2824B
Hotpoint-Ariston MWHA 2824 B Predaj skončil

Hotpoint-Ariston MWHA 2824 B

Teplovzdušná mikrovlnná rúra s grilom je všestranným pomocníkom na bezproblémovú prípravu pokrmov, ktorá je vhodná aj pre náročných používateľov. Okrem mikrovĺn dostala do vienka aj gril, funkciu Crisp, teplovzdušné pečenie a tiež možnosť variť v pare. Príslušenstvo na varenie v pare zahŕňa antikorovú misu s pokrievkou a spodnú plastovú nádobu na tvorbu pary.

Všestranný pomocník

Ohrejte si jedlo, ugrilujte mäso, uvarte zeleninu alebo si upečte voňavé kurča a koláč. Gril zaistí krásnu farbu a chrumkavú kôrku a funkcia Crisp je určená na rýchle zapekanie. Systém teplovzduchu rovnomerne vháňa vzduch na dokonalé opečenie. Mirkovlnka teda funguje podobne ako klasická rúra, len rýchlejšie.

10 automatických programov

K dispozícii je 5 výkonnostných stupňov a 10 automatických programov na varenie. Využite aj viacfázové varenie (Multistage cooking) a nastavte si napríklad 3-minútové rozmrazovanie s následným 5-minútovým varením. Rúra komunikuje prostredníctvom čitateľného digitálneho displeja s oranžovými číslicami. Ovládanie je veľmi jednoduché, v priebehu chvíľky si ho osvojí každý. Na to slúži otočné koliesko a 7 tlačidiel.

Moderný dizajn

Vnútorný 28-litrový objem rúry poskytuje otočný tanier s priemerom 31,5 cm. Elegantné vyhotovenie v kombinácii skla a čiernej farby ozdobí každú kuchyňu. Drží si čisté línie bez vystúpeného úchytu dvierok, ktoré sa otvárajú jednoduchým stlačením tlačidla.


Parametre a špecifikácia:

Základné údaje:
Celková kapacita: 28 l
Maximálny výkon: 900 W
Priemer otočného taniera: 31,5 cm

Funkcie:
Funkcia Crisp
Multistage cooking - multifázové varenie
Rozmrazovanie
10 automatických programov: mäso, kurča, pizza, zemiaky, zelenina, cestoviny, ryby, nápoje/káva, popcorn, koláč
Digitálny displej
Elektronické tlačidlá
Detská poistka

Technické údaje:
Napájanie: 240 V
Príkon: 2000 W
Istenie: 13 A

Rozmery rúry:
Výška: 34,1 cm
Šírka: 52 cm

Súčasť balenia:
Mikrovlnná rúra
Antikorová misa s pokrievkou
Plastová nádoba na paru
Mriežka na gril
Crisp tanier
Návod

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hotpoint-Ariston MWHA 2824 B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOTPOINT-ARISTON MWHA 2824 B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hotpoint-Ariston MWHA 2824 B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hotpoint-Ariston MWHA 2824 B.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií