Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen Effaclar

INDESIT XWE 81283 XW

Zobraziť katalóg
INDESIT XWE 81283 XW
5 2 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, A+++/A/B, 1200ot./min., náplň 8kg, hlučnosť 52/80dB, 16 programov, program Obuv, Aquastop, množstvová automatika, odložený štart, 85x59,5x42,5cm
Kód:  INDPR004 Produktové číslo:  XWE81283X W Stránky výrobcu

INDESIT XWE 81283 XW

Chcete šetriť svoj čas aj peniaze? S práčkou od overeného výrobcu Indesit zvládnete ľahko oboje. Na jednu náplň vyperiete až 8 kg bielizne a k tomu sa práčka pýši energeticky najnižšiu triedou A+++. Prináša tiež veľké zjednodušenie vo forme univerzálneho pracieho programu, ktorý spustíte aj pri vypnutej práčke stlačením jediného tlačidla a Push & Wash. Práčka je preto ideálna pre všetkých, ktorí inak v širokej ponuke 16 programov tápajú, a môžete s ňou starostlivosť o oblečenie vložiť aj do menej skúsených rúk. Ak máte obmedzené možnosti sušenia, oceníte schopnosť odstrediť z mokrej bielizne čo najviac vody vďaka až 1200 otáčkam za minútu. 

Kľúčové vlastnosti

  • Obzvlášť úsporná prevádzka
  • Ohromí vás tichý chod motora bez uhlíkov
  • Množstvová automatika prispôsobí prací program
  • Tlačidlo Push & Wash okamžite spustí univerzálny prací program
  • Extra krátke programy osviežia oblečenie
  • Praktická funkcia rýchleho ukončenia prania
  • Ochrana proti pretečeniu

Intuitívne ovládanie

Záleží vám na tom, aby vaše obľúbené kúsky neprišli počas prania k ujme? Nastavte program presne na mieru ich potrebám a radujte sa z ich nosenia čo najdlhšie. Práčka vám na to poskytuje 16 starostlivo zostavených programov, medzi ktorými si ľahko nájdete ten pravý. Zvoliť môžete aj špeciálny program na športové oblečenie, vlnu, prikrývky či pranie obuvi.

Práčka je navyše pripravená upraviť program podľa toho, či škvrny pochádzajú z jedla, pobytu vonku alebo v práci. Nastavenie je vďaka tomu veľmi intuitívne, v kombinácii s univerzálnym programom ho zvládne hravo každý. S prehľadným a priestranným digitálnym displejom sa v ponuke programov a nastavenia budete cítiť ako doma.

Nenechá vás čakať

Stáva sa vám, že len čo dáte prať bielizeň, vyskytne sa niečo dôležité a vy už viete, že sa k jej zaveseniu len tak nedostanete? Alebo obsah bubna potrebujete skôr, než ste pôvodne predpokladali? S praktickou funkciou Fast Forward vás ani taká situácia nezaskočí. Jednoducho ukončí program do 20 minút a v ich priebehu stihne rýchle plákanie aj odstreďovanie.

Na kúsky, ktoré potrebujete len rýchlo osviežiť, sa vám osvedčí extra krátky program trvajúci iba 9 minút. Neriešte už žiadnu dilemu, či si svoje obľúbené oblečenie stihnete pripraviť včas.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné postavit sušičku Amica SUPF 812 W na pračku Indedit XWE 81283 XW ... a použít mezikus na spojení? Případně jaký? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, je k dispozici přívodní bezpečnostní hadice ?

Dobrý den, jsou u této pračky k dispozici obrázky ? Děkuji

Diskusia a poradňa k INDESIT XWE 81283 XW
Príslušenstvo pre INDESIT XWE 81283 XW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT XWE 81283 XW.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií