Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Innergie PowerGear 45 USB-C

Zobraziť katalóg
Innergie PowerGear 45 USB-C
Univerzálny napájací adaptér 20 V/2,25, 15 V/3 A, 12 V/3 A, 5 V/3 A 46/55,5 W
Kód:  INNG011n Produktové číslo:  ADP-45NE ACA

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Innergie PowerGear 45 USB-C

Kompaktný dizajn

S elegantným napájacím adaptérom Innergie PowerGear 45 pohodlne a rýchlo nabijete vaše Apple zariadenia. Vydarený dizajn, malé rozmery a nastaviteľná dĺžka napájacieho USB-C kábla robí z adaptéra praktický doplnok, ktorý uvítate nielen na cestách. Rýchlosťou nabíjania batérie sa nabíjačka Innergie radí medzi špičky vo svojej kategórii.


Vysoká kompatibilita

Nabíjačka je kompatibilná so širokou radou MacBookov Apple, pretože poskytuje štyri výkonové úrovne 20 V/2,25, 15 V/3 A, 12 V/3 A a 5 V/3 A. V súčasnej dobe sa jedná o najflexibilnejší adaptér, ktorý je na trhu dostupný.


Jednoduché prenášanie

Kábel je vyrobený z pokročilých materiálov, takže ho jednoducho omotáte okolo tela nabíjačky, bez toho aby došlo k jeho povoleniu. Na pohodlné prenášanie kábel ľahko zaistíte pomocou praktického klipu.


Jednoduché pripojenie

Nabíjačka je vybavená moderným USB-C káblom, ktorý je vybavený obojstrannou zástrčkou, takže sa pri pripojení nemusíte starať, v akej polohe konektor do USB portu zasúvate.


Dlhý dosah

1,5 m dlhý kábel poskytuje dostatočnú dĺžku na pohodlné zapojenie vášho zariadenia aj v miestach, kde sa zásuvka nenachádza v priamom dosahu.


Vstavaná ochrana proti preťaženiu

Výrobky Innergie sú teraz bezpečnejšie a stabilnejšie než kedykoľvek predtým. Technológia Innershield Protection účinne ochráni zariadenia proti preťaženiu, prepätiu, prehriatiu a skratu.

Parametre a špecifikácia

Maximálny výkon
45 W Hotovo!
Počet konektorov
1 × Hotovo!

Výkon

Maximálny výkon
45 W Hotovo!

Typ a počet konektorov

Počet konektorov
1 × Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Innergie PowerGear 45 USB-C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Innergie PowerGear 45 USB-C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Innergie PowerGear 45 USB-C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Innergie PowerGear 45 USB-C.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií