Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Invoxia TRIBY

Zobraziť katalóg
Invoxia TRIBY
Bluetooth reproduktor – s WiFi a rádiom, Apple HomeKit, aplikácia Triby Android/iOS, prehrávanie hudby cez AirPlay, 5 programovateľných tlačidiel, podpora IFTTT, Spotify, volanie, senzor vlhkosti a teploty, posielanie správ, E-ink displej, silikónový obal
Kód:  INVa01 Produktové číslo:  IX-KTP1-IVX-005 Stránky výrobcu

Invoxia TRIBY


Invoxia TRIBY

Prepracovaný retro dizajn reproduktora Invoxia Triby

Reproduktor Invoxia Triby s dvojicou reproduktorov a pasívnym subwooferom sa môže pochváliť kompaktným dizajnom a silikónovým bumperom, ktorý sa postará o dokonalú ochranu. Prednosťou tohto reproduktora je tiež magnetický chrbát a praktické retro držadlo, ktoré zaisťuje pohodlné prenášanie. Na dosiahnutie úchvatnej zvukovej scény s hlbokými basmi a jasnými výškami sú reproduktory riadené unikátnym 3D algoritmom.


Dlhá výdrž na batériu

Reproduktor Invoxia Triby dokáže vďaka integrovanej batérii prehrávať hudbu až počas 12 hodín. Na zaistenie extrémne nízkej spotreby energie je pri tomto reproduktore Invoxia použitý displej, ktorý využíva technológiu E-ink. Súčasťou balenia je aj micro USB kábel, pomocou ktorého pohodlne dobijete vybitú batériu.


Pohodlné nastavenie vďaka modernej aplikácii Triby

Všetky funkcie a nastavenia reproduktora Invoxia Triby sa nastavujú pomocou aplikácie Triby, ktorá je úplne zadarmo pre operačné systémy Android a iOS. Aplikácia slúži ako pre samotnú aktiváciu a prvé nastavenia reproduktora Invoxia Triby, tak aj na naprogramovanie všetkých 5 tlačidiel, ktoré sa nachádzajú na tele reproduktora. Samozrejmosťou je aj synchronizácia playlistov z hudobnej služby Spotify. Prostredníctvom reproduktora Invoxia Triby si môžete s človekom na druhej strane posielať aj krátke správy, skice alebo emotikony.

Invoxia TRIBY

Reproduktor Invoxia Triby podporuje Apple HomeKit a službu IFTTT

Reproduktor Invoxia Triby disponuje bezdrôtovými technológiami WiFi alebo Bluetooth a je plne kompatibilný s protokolom HomeKit. Vďaka tomu môžete vytvárať automatizované procesy a jedinečné scény. Tieto automatické procesy môžete veľmi ľahko naprogramovať prostredníctvom služby a aplikácie IFTTT. Invoxia Triby nie je len kvalitný reproduktor, ale je tiež vybavený užitočnými senzormi na meranie vlhkosti a teploty v miestnosti.


Invoxia TRIBY

Kľúčové vlastnosti reproduktora Invoxia Triby

  • Smart WiFi a Bluetooth bezdrôtový reproduktor s HomeKit
  • Ergonomický retro dizajn
  • Prehrávanie hudby cez AirPlay, Bluetooth
  • Dva výkonné reproduktory, pasívny subwoofer, 3D algoritmus
  • 5 programovateľných tlačidiel
  • Internetové rádiá z celého sveta
  • Podpora služby a aplikácie IFTTT
  • Podpora Spotify
  • Hlasové volania
  • Možnosť vytvorenia interkomu
  • Handsfree volania

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Invoxia TRIBY
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Invoxia TRIBY. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Invoxia TRIBY. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Invoxia TRIBY.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií