Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen Effaclar

ION Party Bot Micro

Zobraziť katalóg
ION Party Bot Micro
Reproduktor prenosný, Bluetooth, AUX, svetelná show, dizajn á la robot
Kód:  ION006e Produktové číslo:  0812715017569

ION Party Bot Micro

Predstavte si reproduktor, ktorý sa postará o nekonečnú zábavu a vždy vám navodí úsmev na tvári. Party Bot Micro je robotický reproduktor, ktorý sa perfektne hodí na akúkoľvek párty. Streamujte svoju obľúbenú hudbu a nechajte sa unášať kúzlom svetiel a spoločníka tancujúceho v rytme hudby. Robot sa pohybuje po celom priestore a nezastaví ho ani náraz do steny. Proste sa otočí a tancuje ďalej. Lítiový akumulátor zaistí prehrávanie hudby až 11 hodín (2 hodiny s tancom a svetlami).

Kľúčové vlastnosti

  • Party robot, ktorý tancuje, pohybuje sa a otáča
  • LED svetlá premietnu farebné vzory
  • Použitie v režime „Party”, stacionárne alebo bez svetiel
  • Prehráva hudbu bezdrôtovo z akéhokoľvek zariadenia Bluetooth
  • Doba prehrávania až 11 hodín
  • Veľký zvuk z malého balíčka

Skvelý spoločník

Dizajn reproduktora á la robot je vskutku podarený. Veľkou výhodou je tiež prepínanie režimov. Môžete si zvoliť režim párty, kedy sa reproduktor rozhýbe v rytme hudby. Jeho mini LED diskoguľa pritom vytvára na strope a na stenách farebné a svetelné efekty alebo môže nehybne stáť na poličke bez svietenia.

Súčasťou reproduktora je tiež vstavaná dobíjacia batéria, ktorá vám zaručí dlhotrvajúcu zábavu. Pri vybití ho jednoducho dobijete pomocou mini USB kábla, ktorý je súčasťou balenia. Streamovať hudbu môžete z inteligentných telefónov či tabletov, ktoré sú opatrené rozhraním Bluetooth alebo káblovo prostredníctvom AUX vstupu. Vytvorte si s týmto robotickým reproduktorom atmosféru, ktorá bude vždy stáť za to.

Balenie obsahuje:

  • Reproduktor Party Bot Micro
  • Mini USB nabíjací kábel
  • Používateľský manuál
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ION Party Bot Micro
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ION Party Bot Micro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ION Partei Bot Micro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ION Partei Bot Micro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ION Party Bot Micro.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií