Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

iRobot Roomba 774

Zobraziť katalóg
iRobot Roomba 774
Robotický vysávač čistenie kobercov, tvrdých podláh, filtrácia cez duálny Hepa Type filter, veľkokapacitný zberný kôš, nabíjacia stanica s integrovaným adaptérom, batéria XLife
Kód:  IROVRSK13 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iRobot Roomba 774

Pri upratovaní robte radšej niečo iné. Robot od Roomba uprace všetky druhy domácich podláh ako je dlažba, linoleum, koberce alebo drevená podlaha. Model 774 je zabezpečený adaptívne čistiacou hlavou 2. generácie, ktorá sa dynamicky prispôsobuje upratanému povrchu. Sofistikovaný 3 stupňový proces čistenia s protibežnými kefami odstráni nečistoty, prach, vlasy a ďalšie nečistoty z vašich podláh. Všetko zhromaždí v zbernom koši AeroVac 2. generácie. Pomocou filtra Dual AeroVac zachytí aj najjemnejšie prachové častice, čím lepšie chráni alergikov a ostatných členov domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Automatické upratovanie tvrdých podláh aj kobercov (až 120m2)
  • Vhodné do domácností so zvieratami (filtračný systém Dual AeroVac)
  • Inteligentná navigácia v priestore (iAdapt)
  • Jednotlivé miesta vysáva niekoľkokrát
  • Vyhýba sa prekážkam, ale upratuje až pri nábytku (upratovanie v rohoch a pozdĺž stien)
  • Nezamotá sa do káblov
  • Nespadne zo schodov
  • Detekuje nečistoty na podlahe
  • Automatické nabíjanie v základni (3 hodiny)

Len ho vypustite

Upratovanie bude perfektné v akokoľvek členitom priestore a s rôznym stupňom znečistenia. Sám detekuje prekážky infračervenými lúčmi a nečistoty od nich vymetie bočnou kefkou. Najprv prekážku zaznamená, následne pred ňou spomalí a ľahko sa prekážky dotkne nárazníkom šetrným k nábytku. Aby nezostali žiadne nečistoty, a bolo upratovanie perfektné aj v miestach s veľkou koncentráciou nečistôt, využíva akustické senzory.

Nič ho nezastaví

Pri upratovaní mu nerobí žiadne problémy prekonať prekážky, s ktorými sa bežne v domácnosti stretne. Hravo sa dostane cez prechodové lišty a prahy do výšky až 2 cm. Na druhú stranu spozná, ak ide o schody či iný priestor, odkiaľ by mohol spadnúť. Nezamotá sa ani do voľne položených káblov či strapcov koberca. Akonáhle kefka ucíti odpor, otočí rotáciu, aby sa uvoľnila a mohla pokračovať v upratovaní.

Parametre a špecifikácia

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den aktualne mate irobot roomba 774 produkt v akcii v dalsich 39 hodina. nez spravim objednavku, chcem sa informovat, ci je sucastou balenia aj Virtualna stena, pripadne aj dialkovy ovladac. za rychlu odpoved vopred dakujem. vanko

Diskusia a poradňa k iRobot Roomba 774
Príslušenstvo pre iRobot Roomba 774
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií