AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

iRobot Roomba 782e

Zobraziť katalóg
iRobot Roomba 782e
4,3 4 hodnotení
Robotický vysávač navigácia iAdapt 2.0, technológia AeroVac 2.generácie, maják, dvojitý AeroVac filter, výdrž batérie až na 120m2
Kód:  IROVRSK23 Produktové číslo:  Roomba 782e Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iRobot Roomba 782e

Túžite po tom, aby niekto za vás urobil domáce práce? Nechajte si svoj sen splniť vďaka inovatívnemu robotickému vysávaču Roomba 782e, s ním získate čas na seba a čo máte naozaj radi. Je navrhnutý pre skutočné domácnosti, nezľakne sa prahu medzi miestnosťami, rozostavaného nábytku či schodov a nezastaví sa ani pred záclonami. Precízne vysaje nielen tvrdé podlahy, ale aj koberce. Na jedno nabitie zvládne vyčistit plochu až 120 m2 a ľahko sa vo vašej domácnosti zorientuje pomocou navigačných majákov. Tento model prináša zároveň významné zlepšenia najmä v podobe inteligentného systému navigácie iAdapt®, ktorá sa dokonale prispôsobí vašej domácnosti a pripraví najlepšiu možnú trasu upratovania. Majte čistotu Vášho doma dokonale pod kontrolou a navyše bez námahy. 

Kľúčové vlastnosti

  • Intuitívne ovládanie s možnosťou plánovania upratovania v rámci týždňa
  • Hravo zvládne aj vysávanie kobercov a prechody medzi miestnosťami
  • Signalizácia plného zásobníka na nečistoty
  • Vhodný aj na koberce
  • Poradí si s prachom, nečistotami, vlasmi aj chlpmi domácich maznáčikov
  • Dlhá výdrž až 3 hodiny na jedno nabitie

Precízne výsledky upratovania

Premýšľate, ako len môže tak kompaktný vysávač podávať skvelé výsledky? Tento silák v sebe ukrýva systémom AeroForce ®, ktorý je až 5 krát výkonnejší, než predchádzajúce verzie Roomba ® série 600 alebo 700. Navyše využíva trojstupňový systém čistenia, kedy proti nečistotám spoločne bojujú bočné kefky, hlavná kefa a výkonné vysávanie. Hravo si tak poradia i s chumáčmi prachu, zvieracou srsťou či s rozsypanými cereáliami od raňajok.

Robotický vysávač Prináša ale aj ďalšia funkcie, vďaka ktorým si ho jednoducho zamilujete. Prvým z nich je inteligentný systém vyhľadávajúci viac znečistenom místa. Môže im tak venovať zvýšenú pozornosť a zaistí naozaj dokonalé vyčistenie. Ďalšou vychytávkou je rozpoznávanie kobercov. Pri prechode na koberec vysávač automaticky navýši svoj výkon až 10 krát pre zabezpečenie dostatočnej sily na odstránenie prachu i z takto odolného povrchu. Navyše vďaka svojej nízkej výške navyše ľahko vlezie aj pod nábytok a nedá tak žiadnemu prachu šancu.

Inteligentná navigácia

Nech máte garsónku alebo rozsiahly byt s mnohými miestnosťami, robotický vysávač Roomba ® 782e si hravo poradí v akomkoľvek priestore. Označte miestnosti pomocou orientačných majákov, ktoré sú súčasťou balenia, vysávač bude postupovať pri upratovaní z miestnosti do miestnosti. Aj ked má okrúhly tvar, vysaje skvele aj miesta pozdĺž stien a hrán nábytku pomocou bočných kef, ktorým žiadna nečistota neutečie. Samozrejmosťou je detekcia schodov pre bezpečnú prevadzku a signalizácia plného zásobníka. Nechajte starostlivosť o čistú podlahu v rukách odborníka a získajte čas na veci, ktoré sú naozaj dôležité.

Doplňujúce informácie

Obsah balenie:
iRobot Roomba 782e
Nabíjacie stanica Home Base
Sieťový kábel
Virtuálny maják Virtual Wall Lighthouse
Dva čistiace nástroje (plochý a prstencový)

Rozmery:
35 × 9,5 cm

Hmotnosť:
3,8 kg

Objem zásobníka:
400 ml

Maximálne pokrytie:
až 120 m 2

Maximálna výška prahu:
1,6 cm

Parametre a špecifikácia

Doba nabíjania
3 h Hotovo!
Doba chodu
180 min Hotovo!
Typ filtra
AeroVac filter Hotovo!

Filtre

Typ filtra
AeroVac filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, prosím o preverenie či uvedený vysavač má Li Ion batériu. V popise od výrobcu sa uvádza iný typ. Dakujem

Diskusia a poradňa k iRobot Roomba 782e
Príslušenstvo pre iRobot Roomba 782e
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií