AD homeoffice AD homeoffice

iTouch ID FPS360

Zobraziť katalóg
iTouch ID FPS360
Čítačka – odtlačkov prstov, USB 2.0, rozlíšenie 256×300 pixelov, vodoodolná, zafírové krištáľové sklo, kompatibilita Windows/Mac OS X/Android
Kód:  ITOUCH1

iTouch ID FPS360

Radi by ste si svoj notebook alebo počítač zabezpečili čítačkou odtlačku prsta ale bohužiaľ váš prístroj ju nemá vo výbave? S miniatúrnou externou čítačkou odtlačkov iTouch ID to už nebude žiadny problém. iTouch ID je najmenšia externá čítačka odtlačkov prstov na svete, ktorá vám na stole nezaberie vôbec žiadne miesto. Stačí ju pripojiť do USB konektora, z ktorého vyčnieva iba zanedbateľných 6 mm, prakticky sa tak stane súčasťou vášho prístroja.

Kľúčové vlastnosti

  • Najmenšia externá čítačka otlačkov prstov na svete
  • Pristupujte k zabezpečeným dátam len dotykom prsta
  • Rozmery tak malé, že ju ani nemusíte vyberať pri prenášaní
  • AES-256-bitové šifrovanie s unikátnym identifikátorom zariadenia
  • Vyrobená z leteckého hliníka a zafírového skla
  • Na výber z niekoľkých farebných variantov
  • Kompatibilná s Windows, OS X a Android

Najmenšia USB čítačka otlačkov prstov na svete

Po inštalácii vám umožní odomykanie, prístup do chránených dokumentov a zložiek len jednoduchým priložením prsta. Vysokú bezpečnosť zaistí AES-256-bitové šifrovanie s unikátnym identifikátorom zariadenia. Odolná konštrukcia je vyrobená z leteckého hliníka a tvrdého zafírového skla. iTouch ID je dodávaná v niekoľkých farebných variantoch, vždy si tak môžete zvoliť tú, ktorá bude najlepšie ladiť k vášmu prístroju.

Parametre a špecifikácia:

Rozmery:
10,6 × 6 × 18,2 mm

Rozlíšenie:
500 ppi

Šifrovanie:
AES-256-bit

Pripojenie:
USB 2.0

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsou nějaké novinky ohledně dostupnosti tohoto produktu? Kdy by mohl být v prodeji? Děkuji.

Neobjednáte místo toho radši tuto mašinku? Odkaz do neznáma

Dobrý den, položím stejnou otázku jako Aleš - bude produkt někdy skladem? Několik měsíců uplynulo a stále stejný stav ... Děkuji.

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda dojde někdy k naskladnění tohoto produktu? Či podobně malé čtečky otisků prstů do USB, ideálně s podporou Windows Hello?

Diskusia a poradňa k iTouch ID FPS360
Príslušenstvo pre iTouch ID FPS360
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iTouch ID FPS360. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iTouch ID FPS360. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iTouch ID FPS360. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iTouch ID FPS360.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií