Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Jamaica Blue Mountain, set v drevenom boxe

Zobraziť katalóg
Jamaica Blue Mountain, set v drevenom boxe
4,5 2 hodnotení
Káva - limitovaná edícia zabalená v elegantnom drevenom boxe s orginálnou šálkou Coffee Club, 227g
Kód:  KAV0114 Produktové číslo:  Jamaicaset

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Jamaica Blue Mountain, set v drevenom boxe Predaj skončil

Jamaica Blue Mountain, set v drevenom boxe

Luxusná limitovaná edícia kávy Jamaica Blue Mountain zabalená v elegantnom drevenom boxe s orginálnou šálkou Coffee Club. Darujte farby, vône a emócie z rôznych kútov sveta. Cesta kávy Coffee Club začína na plantážach, kde starostlivo sledujeme kvalitu úrody a zostavujeme pre vás exkluzívnu kolekciu výberových káv. S úctou ku kávovému zrnu volíme tie najvhodnejšie spôsoby praženia pre každú úrodu. Darujte naozajstný zážitok vo vašej šálke. Darujte kávu Coffee Club.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kolik toho je - vůbec nelze zjistit váhové množství vámi prodávané kávy. Děkuji

Diskusia a poradňa k Jamaica Blue Mountain, set v drevenom boxe
Príslušenstvo pre Jamaica Blue Mountain, set v drevenom boxe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JABLUM Jamaica Blue Mountain, set v dřevěném boxu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Jamaica Blue Mountain - Set in Holzkiste. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Jamaica Blue Mountain - Set in Holzkiste. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Jamaica Blue Mountain, szett fadobozban.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií