Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
MS hokej P&G boost

JAMO DS6 čierne

Zobraziť katalóg
JAMO DS6 čierne
Reproduktory – 2-pásmová reprosústava s bassreflexom, 40W, frekvenčný rozsah 55-18000Hz, Bluetooth, FM rádio, hodiny, AUX, USB pre napájanie prehrávača, diaľkové ovládanie
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JB345f1 Produktové číslo:  DS6B Stránky výrobcu

JAMO DS6 čierne

Potrpíte si na retro dizajn a zháňate zariadenie pre kvalitnú zvukovú reprodukciu? V tom prípade pre vás máme pripravený produkt od spoločnosti Jamo, ktorý je doplnený o modernú bezdrôtovú technológiu Bluetooth. Tento aktívny reproduktor s bassreflexom je vyrobený s maximálnym dôrazom na eleganciu a spomínaný retro dizajn. Bol braný zreteľ samozrejme aj na vierohodný akustický prednes. Rozhodne nebudete sklamaní ani výkonom končiacom až na hodnote 40 W.

Kľúčové vlastnosti

  • Aktívny bezdrôtový reproduktor
  • Moderná technológia Bluetooth
  • USB port slúžiaci pre nabíjanie reproduktora
  • FM rádio
  • Elegantný digitálny displej zobrazuje čas, bezdrôtové pripojenie a rozhlasovú stanicu

Bezdrôtová technológia Bluetooth

Dajte zbohom zastaralým spôsobom prepojenia pomocou kábla. O vskutku bezstarostnú jazdu sa stará moderná technológia Bluetooth, ktorá zaručuje bezdrôtové streamovanie vášho hudobného obsahu priamo z vášho telefónu, počítača alebo tabletu. Jednoduché pripojenie a ovládanie sú pre maximálny komfort užívateľa zaistené pomocou systému Plug and Play. Stačí len pripojiť a o nič viac sa nemusíte starať.

Praktické diaľkové ovládanie

Užívateľov určite poteší skutočnosť, že reproduktory sú doplnené o praktické diaľkové ovládanie. Ľahko tak zvládnete obsluhu reproduktora bez zbytočného vstávania z gauča. Nechajte sa pohltiť dokonalým zvukovým podaním v kombinácii s bezdrôtovou technológiou a oddajte sa ničím nerušenému počúvaniu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den.Je tento reproduktor mono nebo stereo? Děkuji.René

Diskusia a poradňa k JAMO DS6 čierne
Príslušenstvo pre JAMO DS6 čierne
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JAMO DS6 černé.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií