Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen P&G boost

JAR Platinum Lemon (72 ks)

Zobraziť katalóg
JAR Platinum Lemon (72 ks)
5 2 hodnotení
Tablety do umývačky zaisťujú lesk, vôňu a čistotu riadu, ľahko rozpustné, účinné aj pri nízkych teplotách, zabraňujú vzniku vodného kameňa, 1 kapsula je určená pre 1 umývací program - 0,21 €/tableta
Kód:  XXMYC058 Produktové číslo:  8001090016386
JAR Platinum Lemon (72 ks) Predaj skončil

JAR Platinum Lemon (72 ks)

Jar Platinum Lemon TabletyVšetko v jednom v automatickom umývačke riadu zaručuje jasnejšiu čistotu, vôňu a lesk vašich jedál. Ich veľkou výhodou je jedinečná kombináciakvapalné a práškové zložky v jednej kapsule .Vďaka špeciálnemu zloženiu obsahujú vybrané enzýmy v práškovej forme, účinne odstraňujú všetky nečistoty, škvrny a rezistentné zvyšky potravín. Kvapalná zložka bude tiež dôkladne odmastiť odmastený tuk. Tablety chránia sklo a striebro pred poškodením a nechajú riadky dokonale čisté a všetky sklo lesklé. Umývačka riadu ochutná čerstvú vôňu citrónu. Zabraňuje tvorbe vodného kameňa a ároveň p omáhají zabráni usadzovaniu mastnoty v odpadovom, filtruje a premýva zbrane.

Hlavné výhody

  • Umývacie čiapky na umývanie riadu pre jasnejšiu čistotu, vôňu a lesk fliaš
  • Jedinečná kombinácia kvapalných a práškových zložiek v jednej kapsule
  • Efektívne odstraňovanie nečistôt, škvŕn, mastnoty a rezistentných zvyškov potravín
  • Zabránenie tvorby stupnice
  • Ľahko rozpustný aj pri nízkych teplotách
  • Čerstvý pach citróna

Veľmi jednoduché použitie

Kapsuly sú ľahšie a rýchlejšie ako kompaktné tvrdé tablety, ktoré sa rozpúšťajú vo vode aj pri nízkych teplotách, takže začnú ihneď pracovať a dlhšie trvajú aj pri krátkych praniach . Ich použitie je veľmi jednoduché, jednoducho ich vložte do určeného priestoru a zapnite umývačku riadu. A po dokončení programu prania sa teraz môžete tešiť na dokonale čisté jedlá.

použitie:
Manipulujte suché ruky, nerozoberajte a neprepichujte tabletu. Vložte ho do zásuvky na prací prostriedok a zatvorte zásobník. Jedna kapsula je pre jeden program prania. Obal po každom použití znovu zalepte.

Obsah balenia:
72 kapsúl

zloženie:
5-15% neiónové povrchovo aktívne látky, bieliace činidlá na báze kyslíka, <5% fosfonáty, polykarboxyláty, enzýmy, parfumy, citronellol, limonén, linalool

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JAR Platinum Lemon (72 ks).
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií