Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal AD 1. týden květen

JBL Charge 4 žltý

Zobraziť katalóg
JBL Charge 4 žltý
5 1 hodnotení
Bluetooth reproduktor – prenosný, 30W, Bluetooth 4.2, Connect+, IPX7, frekvenčný rozsah 60Hz – 20kHz, výdrž až 20 hodín
Kód:  JJ090g9m9 Produktové číslo:  JBLCHARGE4YEL Stránky výrobcu

JBL Charge 4 žltý

Bluetooth reproduktor JBL Charge 4 žltý dokáže prehrať totálne hĺbky rovnako ako priezračné vysoké tóny, ktoré nadchnú každého milovníka hudby. A káble pre vás prestanú existovať! Všetko totiž hravo zvládne bezdrôtová technológia Bluetooth umožňujúca streamovať hudbu z adekvátne vybaveného telefónu a iných zdrojov. Bluetooth reproduktor JBL Charge 4 žltý sa nebojí žiadneho zvuku s frekvenciou od 60 Hz až do 20 000 Hz. A čistý výkon 30 W vykúzli kvalitný zvuk aj vo väčšej obývačke. Zabudovaný akumulátor ponúka 7 500 mAh, takže dokáže hrať po dobu 20 h.

Hlavné funkcie Bluetooth reproduktora JBL Charge 4 žltý

  • Kompatibilný s bezdrôtovou technológiou Bluetooth
  • Vodovzdorné vyhotovenie
  • Na jedno nabitie zvládne hrať 20 h
  • Prehrá akékoľvek frekvencie v pásme 60 Hz až 20 000 Hz
  • Výkon: 30 W
  • Rozmery (š × v × h): 220 mm × 95 mm × 93 mm
  • Hmotnosť: 0,965 kg

Bluetooth reproduktor JBL Charge 4 žltý prináša precízny zvuk úplne bez káblov

Pribaľte si ho so sebou, kedykoľvek sa vydáte na akciu s kamarátmi. Musíme tiež povedať, že Bluetooth reproduktor JBL Charge 4 žltý nemusí prestať hrať ani v daždi. A úplne na záver musíme upozorniť na jedinečný dizajn vhodný do každej modernej domácnosti.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Vedeli by ste mi poradit pri vybere ? Rozhodujem sa medzi Charge 3 a charge 4. No viem ze Charge 3 je stereo a charge 4 mono,chcem sa opytať z vasho pohladu je to velky rozdiel v tom zvuku ? pretoze na Charge 3 mi chybaju troska bassy. No charge 4 som este nemal moznost pocuť a porovnat. dakujem.

Diskusia a poradňa k JBL Charge 4 žltý
Príslušenstvo pre JBL Charge 4 žltý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Charge 4 žlutý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL Charge 4 gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL Charge 4 sárga.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií