AD elektro Star Wars

Kalkhoff Integrale S11 - Diamant - čierne

Zobraziť katalóg
Kalkhoff Integrale S11 - Diamant - čierne
Elektrobicykel batéria Li-Ion 36V, 17Ah, nominálny výkon 350W, smart LCD display s navigáciou, hydraulické brzdy Magura, hliníkový rám EVO RS V1 veľkosť M / 50cm, kolesá veľkosť 28"
Kód:  EKK422d1
Kalkhoff Integrale S11 - Diamant - čierne Predaj skončil

Kalkhoff Integrale S11 - Diamant - čierne

Elektrobicykle Kalkhoff z radu Integrale vás na prvý pohľad zaujmú svojou harmóniou vzhľadu. Po bližšom preskúmaní jednotlivých komponentov na vás zapôsobí mnoho ďalších prepracovaných detailov, ktoré sú dokonale integrované do celkového dizajnu. Aj napriek tomu kolesá nijako nestrácajú na svojich prednostiach - dokonalá funkčnosť, skvelý servis a v neposlednom rade komfortné jazdné vlastnosti.

Nové technológie = nové zážitky

Model Integrale S11 je vybavený novým výkonnejším Impulse Evo RS Speed stredovým motorom s maximálnym krútiacim momentom 80 Nm. Pohon je tak tichý, že ho pri jazde ani nepostrehnete a v prípade potreby dokáže vyvinúť rýchlosť až 45 km/h. Veľkú výhodu predstavuje remeňový pohon, oproti klasickému reťazu má nízke nároky na údržbu, taktiež sa nikdy neumažete. Technológia Shift - Sensor zaisťuje plynulé radenie aj v záťaži. Vďaka prerušeniu ťahu motora v okamihu radenia je dosiahnutý optimálny výkon s maximálnym ohľadom na životnosť remeňa a ostatných komponentov.

Kľúčové vlastnosti

  • Remeňový pohon
  • Displej s navigáciou
  • Dlhý dojazd
  • Jedinečne zladený dizajn
  • Skvelá výbava
  • Praktické osvetlenie
  • Vylepšený motor
  • Spätné zrkadlo

Dlhé trasy? Žiadny problém

S plne integrovanou Li - Ion 36 V 17 Ah batériou v robustnom ráme najazdíte až 205 kilometrov v závislosti na jazdnom režime a okolitých podmienkach. Najnovšie výrobné technológie umožnili, že batéria po vložení do rámu splynie a vyzerá ako jeden kus hliníka. Aj napriek umiestneniu batérie v jednom z najcitlivejších miest v ráme je garantovaná extrémna tuhosť a stabilita. Akumulátor možno ľahko vybrať a opäť vložiť jednoduchým otočením. Navyše disponuje tlačidlom pre vypnutie alebo zapnutie a o jej stave nabitia vás bude informovať pätica svetelných indikátorov.

Kompletná obsluha elektropohonu prebieha cez LCD displej Impulse Smart LCD, ktorý však nie je len tak obyčajný displej zobrazujúci rýchlosť či kapacitu batérie. Vďaka Bluetooth modulu zvláda spárovanie a komunikáciu s vaším smartphonom a ak si stiahnete osvedčenú aplikáciu Naviki môže displej fungovať aj ako navigácia, ktorá vás bude navádzať pomocou jednoduchých príkazov. Vstavaný USB port umožňuje nabíjanie mobilných zariadení.

Výbava na najvyššej úrovni

O vašu bezpečnosť sa postarajú kvalitné hydraulické brzdy Magura MT5 Speed. K dispozícii budete mať hneď 11 prevodov, vďaka čomu vyjdete každý kopec a rýchla jazda tiež nebude problém. Aj keď zídete z asfaltu na lesnú či poľnú cestu, bicykel nestratí nič zo svojich perfektných jazdných vlastností, vďačí tomu najmä odpružená vidlicia ktorá vyrovná prípadné nerovnosti.

Výbava tiež nijako nezaostáva a zdatne sekunduje špičkovým komponentom. Myslené bolo predovšetkým na vašu bezpečnosť a pohodlie. Brilantné osvetlenie zaisťuje dvojité predné LED osvetlenie s intenzitou osvetlenia 100 luxov a zadné svetlo s funkciou brzdového svetla. Blatníky sú samozrejmosťou a zadný nosič uvezie až 15 kg nákladu alebo umožňuje použitie širokého sortimentu príslušenstva vďaka Snap-IT systému

Vyrobené v Nemecku

Spoločnosť Kalkhoff sa zaoberá výrobou bicyklov už viac ako 95 rokov a zakladá si na tradičnej nemeckej kvalite, preto sú kolesá vyrábané výhradne v tejto krajine. V niekoľkých posledných rokoch sa špecializuje na produkciu elektrobicyklov, ktoré rok čo rok inovuje a implementuje do nich nové technológie. Pýšiť sa môžu precíznym spracovaním, kvalitnými komponentami a v neposlednom rade atraktívnym dizajnom. Nie je teda žiadnou náhodou, že tieto precízne elektrobicykle často víťazia v nezávislých testoch a získavajú si popularitu medzi cyklistami naprieč všetkými vekovými kategóriami.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, sháním zamek k baterii. Díky za odpověď s cenou.Děkuji Milan Písařík.

Diskusia a poradňa k Kalkhoff Integrale S11 - Diamant - čierne
Príslušenstvo pre Kalkhoff Integrale S11 - Diamant - čierne
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kalkhoff Integrale S11 - Diamant - černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kalkhoff Integrale S11 - Diamond - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kalkhoff Integrale S11 - Diamond - Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kalkhoff Integrale S11 - Diamond - fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií