AD homeoffice Motorola Edge 50 Family

Kenu Airframe+ Car Kit Deluxe

Zobraziť katalóg
Kenu Airframe+ Car Kit Deluxe
5 1 hodnotení
Držiak na mobil – súprava autonabíjačky a kábla s Micro USB a Lightning konektorom
Kód:  KENU0D2n2 Produktové číslo:  CK2-KK-NA

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kenu Airframe+ Car Kit Deluxe Predaj skončil

Kenu Airframe+ Car Kit Deluxe

Trávite veľa času na pracovných cestách, výletoch s rodinou alebo len presunoch vaším vozidlom z miesta na miesto? S touto súpravou od spoločnosti Kenu mnohonásobne zlepšíte vaše pohodlie pri jazde vaším automobilom. Balíček obsahuje držiak na telefón alebo tablet, nabíjačku do auta a kábel s microUSB a Lightning konektorom.

Kľúčové vlastnosti

  • Vynikajúca súprava na cesty
  • Ľahké umiestnenie telefónu
  • Vhodné pre širokú škálu zariadení
  • Nabíjajte až dva telefóny naraz
  • Jednoduchý a čistý dizajn
  • Vrátane micro USB kábla

Pohoda na cestách

Umiestnite si svoj telefón alebo tablet do maximálnej veľkosti 6 palcov na mriežku klimatizácie a využívajte ho na plno aj pri riadení vozidla. Zariadenie tak bude umiestnené vo výške očí a vy z neho budete schopní perfektne čítať v mapách, využívať GPS navigácia alebo telefonovať. Roztiahnuteľné úchyty držiaka skvele udržia telefóny rôznych veľkostí aj pri použití rozličných obalov.

Nabíjačka Dual trip vám umožní nabíjať až dve externé zariadenia zároveň. Pripojiť ich môžete do dvoch USB portov s výstupom 2,4 A pre každý z nich. A aby bolo všetko kompletné, tak v súprave dostanete aj kábel s micro USB a Lightning konektorom, čím je zaručená kompatibilita ako Android zariadení, tak aj s iOS. Všetky kusy tejto súpravy vynikajú svojím jednoduchým a čistým dizajnom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Chci se zeptat jestli telefon nevypadava z drzaku. Dekuji

Diskusia a poradňa k Kenu Airframe+ Car Kit Deluxe
Príslušenstvo pre Kenu Airframe+ Car Kit Deluxe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kenu Airframe+ Car Kit Deluxe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kenu Airframe + Car Kit Deluxe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kenu Airframe + Car Kit Deluxe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kenu Airframe+.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií