Kettler Cross P

Zobraziť katalóg
Kettler Cross P
Eliptický trenažér s dĺžkou kroku 390 mm, 14kg zotrvačník, regulácia záťaže: magnetická brzda, meranie tepovej frekvencie, nosnosť 130kg
Kód:  SPTkett01

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kettler Cross P


Krosový trenažér Kettler Cross P sa pýši robustnou konštrukciou, vďaka čomu má skvelé predpoklady na kvalitný a komfortný tréning. Využije ho každý, kto potrebuje schudnúť alebo si zlepšiť fyzickú kondíciu. Posilňuje všetky hlavné svalové partie súčasne bez zvýšeného zaťaženia kĺbov a je tiež veľmi účinný v posilňovaní srdcového obehu. Individuálne nastavenie protišmykových nášľapných plôch umožňuje, že na trenažéri môžu cvičiť osoby s rôznymi telesnými proporciami. 

Kľúčové vlastnosti eliptického trenažéra Kettler Cross P 

  • Protišmykové, nastaviteľné nášľapné plochy 
  • Transportné kolieska na ľahšiu manipuláciu 
  • 7 programov profilových s prednastaveným profilom trate 
  • Možnosť zostavenia individuálneho programu a jeho uloženie do pamäte
  • Pamäť pre 4 používateľov 
  • 16 stupňov záťaže 

Trenažér vo veľmi kvalitnom vyhotovení

Trenažér Kettler Cross P je vybavený elektronicky riadeným magnetickým brzdným systémom a špeciálnym zotrvačníkom s hmotnosťou 14 kg so zvýšenou obvodovou rýchlosťou, ktorý je navyše jednotlivo kalibrovaný a vyvážený. Stredové zloženie je osadené priemyselnými guľôčkovými SKF ložiskami. Tieto kvalitné ložiská sa nachádzajú aj vo všetkých kĺbových spojoch – tak je zaistená dlhá životnosť celého stroja. Praktické je aj výkyvné ložisko na spoji pedála k zadnej podložke, pretože eliminuje axiálne nerovnosti spôsobené prípadným skrútením rámu.

Tichý chod a bezúdržbová prevádzka stredového mechanizmu sú garantované plochým remeňom s pružinovou dopínacou kladkou. Maximálna nosnosť trenažéra je 130 kg. 

Kettler Cross P má veľa režimov až pre 4 používateľov 

Počítač s LCD displejom ponúka celkom 12 programov s rôznymi profilmi trate. Samozrejmosťou je tiež manuálny program s možnosťou nastavenia odporu v celkom 16 stupňoch. Profil si takisto môžete zostaviť sami podľa vlastných požiadaviek na tréning. Nechýba ani program riadený tepovou frekvenciou na úrovni 55 %, 75 %, 90 % či individuálnym nastavením, kedy sa automaticky počas jazdy reguluje záťaž tak, aby sa udržiavala nastavená tepová frekvencia. Počítač ďalej meria čas, rýchlosť, vzdialenosť, spotrebu, frekvenciu otáčok, pulz a zobrazuje tiež hodiny. Pamäť pojme údaje až o 4 užívateľoch. Srdcový tep je snímaný pomocou dotykového snímača. Hrudný pás či ušný spínač možno zakúpiť samostatne.

Dopĺňajúce informácie: 

Krok (dĺžka/výška): 
38/26 cm

Svetlosť medzi pedálmi: 
22 cm (osová vzdialenosť nášľapov 35 cm) 


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
56 kg Hotovo!
Hmotnosť zotrvačníka
14 kg Hotovo!
Hĺbka
132 cm Hotovo!
Šírka
62 cm Hotovo!
Výška
169 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
56 kg Hotovo!

Zotrvačník

Hmotnosť zotrvačníka
14 kg Hotovo!

Celkový rozmer

Hĺbka
132 cm Hotovo!
Šírka
62 cm Hotovo!
Výška
169 cm Hotovo!

Nosnosť

Nosnosť
130 kg Hotovo!

Regulácia záťaže

Regulácia záťaže
Magnetická brzda Hotovo!
Počet stupňov záťaže
16 Hotovo!

Dĺžka kroku

Dĺžka kroku
39 cm Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Meranie tepovej frekvencie Hotovo!

Počet programov

Počet programov
14 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kettler Cross P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kettler Cross P. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kettler Cross P.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií