AD elektro Motorola EDGE 50

Kinetic Road Machine T-6100 / Smart Control

Zobraziť katalóg
Kinetic Road Machine T-6100 / Smart Control
Cyklistický trenažér pre bicykle 22", 24", 26", 27,5 ", 700C a 29", elektromagnetická brzda, prichytenie za zadné koleso, hmotnosť 17.1 kg
Kód:  SPTKi009 Produktové číslo:  851061001723
Kinetic Road Machine T-6100 / Smart Control Predaj skončil

Kinetic Road Machine T-6100 / Smart Control

Cyklotrenažér Road Machine od spoločnosti Kinetic ponúka inteligentný systém brzdenia "Smart Control", ktorý funguje na princípe elektromagnetu s riadiacou aplikáciou. Vďaka nej môžete nadstavovať a upravovať jednotlivé tréningové trasy presne podľa vašej potreby. Či už potrebujete v rámci silového tréningu simulovať jazdu do kopca alebo naopak vykonávať výkonnostný tréningy, trenažér Road Machine sa vždy prispôsobí. Kvalitný zotrvačník poskytuje realistický pocit ako pri skutočnej jazde, a to s minimálnou hlučnosťou.

Kľúčové vlastnosti

  • Pre kolesá s priemermi 22" do 29"
  • Elektromagnetické brzdenie
  • Realistický pocit z jazdy
  • Plánovanie vlastného tréningu pomocou aplikácie
  • Tichý chod

Tréning s pomocou aplikácie

Cez aplikáciu Kinetic Fit si môžete tiež naplánovať vlastný tréning a nastaviť, za koľko kilometrov má prísť kopec, ako má byť dlhý či s akým stúpaním. Ak máte zariadenie s Bluetooth, môžete pomocou tejto aplikácie presne namerané dáta z vašich tréningov zdieľať s vašimi priateľmi. Táto aplikácia je dostupná ako pre systém iOS, tak pre Android. 

 

Technické parametre:

Podporovaný priemer kolies:
22" až 29"

Veľkosť pneumatík:
29" × 2,3"

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kinetic Road Machine T-6100 / Smart Control
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kinetic Road Machine T-6100 / Smart Control. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kinetic Road Machine T-6100 / Smart vezérlés.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií