Kinetic Sand Build - Cukráreň

Zobraziť katalóg
Kinetic Sand Build - Cukráreň
Kreatívna sada - 254g, doporučený vek 3 roky
Kód:  HRAa7891 Produktové číslo:  778988221235

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kinetic Sand Build - Cukráreň Predaj skončil

Kinetic Sand Build - Cukráreň

Kreatívna sada s kinetickým pieskom v podobe cukrárne urobí každého malého človiečika šťastným. Vďaka nej si môže piecť, zdobiť a vytvárať rôzne koláče a zákusky. Krabica je hrací priestor s vitrínou, kde môžete pripraviť hotové koláče. S touto súpravou sa deti nebudú nudiť. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vysokokvalitný kinetický piesok môže byť tvarovaný a stláčaný v rôznych tvaroch, takže dieťa môže ľahko formovať čokoľvek
  • Balíček obsahuje farebné formy a príslušenstvo, ktoré pomáhajú tvarovať hmotu
  • Vnútorná časť krabice má cukrársky motív a obsahuje prezentáciu pre výtvory
  • Sada rozvíja tvorivosť, zručnosť a motorizmus
  • Materiál drží spolu a nelepí sa na ruky, takže je veľmi ľahko čistiteľný
  • Piesok nikdy nevyschne a zaručuje skvelú zábavu tak dlho, ako ju potrebujete

Piesok nie je nudný

Kinetický piesok so špeciálnou povrchovou úpravou, z ktorej je možné modelovať takmer všetko, milujú všetky deti. Hmota drží perfektne pokope, kým ju nerozdelíte a nelepí sa na ruky, čo určite ocenia mamičky počas čistenia. V balíku sú zahrnuté rôzne doplnky, ktoré budú ešte viac zábavné v hrách. Patria sem napríklad koláče a muffiny, otočný tanier a police vo vitríne. Na vnútornej strane krabice je cukrársky motív s vitrínou, ktorá umožňuje hrať priestor.

Súprava je vhodná aj pre alergikov

Špeciálna úprava zaručuje, že sa piesok nezlomí a je príjemný na dotyk. Je netoxický a bezpečný, vhodný aj pre alergikov, takže sa nemusíte obávať zdravia svojich detí. Sada rozvíja predstavivosť, zručnosť a jemné motorické zručnosti dieťaťa. To zaručuje skvelú zábavu na dlhé hodiny. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kinetic Sand Build - Cukráreň Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kinetic Sand Build - Cukrárna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kinetischer Sand - Konditorei. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kinetischer Sand - Konditorei. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kinetikus Homok készlet- Cukrászda.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií